Hvis du er ret glad for at spille Gwent, så har du noget at glæde dig til. Ifølge IGN skulle CD Projekt Red være i gang med udviklingen af et helt nyt Gwent spil, men indtil videre går spillet under udviklings kodenavnet Project Golden Nekker.

Ifølge en rapport fortæller CD Projekt Red’s Gwent team at det nye spil kommer til at blive en “medrivende single-player oplevelse”. Ved at spillet bliver et single-player spil, så er du ikke nødsaget til at eje nogle af de tidligere versioner af Gwent spillet.

Gwent så dagens lys første gang som et minispil i The Witcher 3: Wild Hunt. Sidenhen blev minispillet udgivet som et selvstændigt spil, for dernæst at få en special udgave i 2018 i form af Thronebreaker: The Witcher Tales.

CD Projekt Red har optil flere projekter kørende. Udover Project Golden Nekker, så er de også igang med next-gen opdateringerne af både The Witcher 3: Wild Hunt og Cyberpunk 2077 til PS5 og Xbox Series X|S. Derudover har udvikleren erhvervet studiet The Molasses Flood, som består af veteraner der har stået bag spil såsom BioShock, Halo, Guitar Hero, og Rock Band. Studiet er allerede igang med en ny ambitiøs titel, så det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer.