Den nye Sensemore-teknologi løser et af de største problemer, mange oplever med in-ear høretelefoner; at de sidder inde i øret og lukker alle andre lyde ude, så man må tage dem ud når man skal snakke med nogen. Dette er ikke et problem med Creative Sensemore Air, som giver brugeren fuld kontrol over, hvor meget man hører fra omgivelsene.   I Sensemore Mode, som er 5 gange mere sensitiv end Ambient Mode, kan man høre meget mere af hvad andre siger og hvad der sker omkring en, da lydene fra omgivelserne forstærkes og gøres klarere. Som en bonus kan dette til og med hjælpe folk med nedsat hørelse, når ørepropperne sættes på høj styrke.    

On the bus_sensemore air.jpg    

Ambient Mode kan bruges, når man vil høre sin egen musik men samtidig ønsker at være obs på omgivelsene, som for eksempel når man er ude at løbe eller i trafikken. Hvis man derimod vil lukke verden ude og koncentrere sig om musikken, er aktiv støjreduktion (ANC) en nyttig funktion. Man justrer nemt alle tre moduser via den praktiske Creative-app.   Lille, lommevenligt etui Det lommevenlige ladeetui er meget mindre end Creatives andre trådløse produkter, og dermed er Creative Sensemore Air den mest bærbare model. Men til trods for den lille størrelse, har Sensemore Air alligevel det stærke batteri som kendetegner resten af produktserien – op til 10 timer på en ladning, og totalt 35 timer med ladeetuiet. Og som om det ikke var nok, kan du få batteriet til at vare i op til 2 timer med bare 10 minutters lading, og etuiet kan oplades med Qi-kompatible trådløse ladeplader.    

touch.jpg   pdt_sensemore_air_2.png    

Med alle disse funktioner tåler Creative Sensemore Air godt sammenligning med konkurrende modeller fra øverste hylde, som har en højere prislap.   Sensemore Air er: Drevet af 6 mm biocellulosedrivere og fintilpasset ren lytteglæde med detaljerede høje toner, velbalancerede mellemtoner og buldrende bas. Equalizer-tuning og forhåndsindstilte profiler er let tilgængelige via Creative-appen Øretelefonerne er IPX5-certificerede, svedresistente og er derfor velegnet til træning, både inde og ude Udstyret med 4 mikrofoner: 2 til filtrering af baggrundsstøj i ANC-modus; 2 til effektiv stemmeregistrering under telefonsamtaler Kommer med touch knapper som kan tilpasses forskellige funktioner via Creative-appen Kan kobles til med Bluetooth 5.2 Certificeret som SXFI READY*-øretelefoner, så brugere kan få en forsmag på Super X-Fi Spatial Holography, som genskaber lydbilledet fra et førsteklasses multihøjtalersystem til lokalt indhold    

Compare cases.jpg    

Sim Wong Hoo, konsernchef i Creative Technology, udtaler: – Sensemore Air er rettet mot massemarkedet og passer til alle brugere, der vil have fantastisk, bærbar lyd med langt batteriliv – og til en god pris. Sensemore Air kan måske ligefrem være velegnet til folk med mindre grader af hørenedsættelse.

Pris og tilgængelighed
Prissat til EUR 99,99 på https://nordic.creative.com/p/headphones-headsets/creative-sensemore-air