Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Prøv Sushi Striker på Switch allerede nu

 


0
Posted 24. maj 2018 by

Er du en af dem der gerne vil prøve Sushi Striker: The Way of Sushido inden det udgives på Swicth, skal du læse med nu.

Der er nemlig frigivet en demo af spillet på Nintendo´s eShop. Hvis du lige vil se en trailer til spillet først, kan vi give dig en trailer til den førnævnte demo i toppen af nyheden her.

Hvis du er hocked på at prøve mere Sushi Striker: The Way of Sushido efter denne demo, kan vi fortælle at spillet udgives til Nintendo Switch og 3DS den 8. Juni.

Og er du stadig i tvivl om spillet skal hjem til samlingen, kan vi fortælle at spillet selvfølgelig anmeldes her på siden omkring udgivelses datoen.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment