Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Stormdivers er finske Housemarques nye satsning

 

0
Posted 31. august 2018 by

Finske Housemarque som har givet os titler som Nex Machina, Aliennation og Resogun vælger med Stormdivers en helt ny retning. Det bliver en 3D shooter med en last man standing gamemode hvor du skal kæmpe. Der er ikke noget med at gemme sig i en busk indtil det stort set er slut. Der bliver opgraderinger så du kan følge fjenders fodspor, 3 forskellige klasser og masser af andet spændende gear. Vi har forbi dem på Gamescom 2018.

Her er seneste billeder:

Jeg talte med Mikael Haveri fra Housemarque om skiftet fra acrade til 3D shooter. “Det er klart at fans som elsker vores arkade spil gerne ser flere af dem. Der er desværre et meget lille publikum og vi har rodet med idéen til Stormdivers et stykke tid. Faktisk længe inde mange andre er kommet på markedet. Det er rigtigt at Stormdivers ved udgivelsen kommer med en last man standing gamemode. Det er så planen at vi vil udvikle spillet der fra. Dermed skal Stormdivers blive mere, og dermed adskille sig fra de mere generiske udgivelser. Vi kommer heller ikke til at have lootbokse. Det bliver som alle andre af vores spil med en betaling som start. Der bliver selvfølgelig ting som du kan finde. Det kan være et specielt våben hvor du f.eks. skal slå mindst to ihjel for at få det permanent. Sådan har vi mange forskellige idéer. Både med PvE og PvP. Vi tror på konceptet og vil arbejde til det fungerer. Det skal have en rigtig god meta game først. Derfor lytter gerne til feedback så meld dig til beta’en”.

Hvis du ikke har gættet det så er den måde spille området bliver lavet mindre på ved hjælp af storme som raserer planeten. Spillet er bygget over Unreal spilmotoren med Housemarques egne overbygninger. Det bliver tredje person (over the shoulder)

Her er kommenteret gameplay og under samme uden:

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment