Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Tumult da CoD Black Ops II sælges før tid

 

0
Posted 10. november 2012 by

Tumult da CoD Black Ops II sælges før tid i flere butikker over hele landet selvom Call of Duty Black Ops II officielt først udgives på tirsdag d. 13. november. Da Blockbuster som de første tidligere i dag annoncerede på deres Facebook profil at de begyndte salget i ders butikker, fulgte flere kæder med. Det førte bl.a. til tumultagtige scener hos GameStop i Lyngby Centeret, hvor fans ikke kunne forstå at nogle kunder kunne købe Call of Duty Black Ops II mens andre pænt må vente til tirsdag. Butikken kom ikke med en god forklaring mens der blev langet den ene kasse Call of Duty Black Ops II efter den anden over disken.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Activision omkring konsekvensen for de berørte butikker og kæder. Det er afgjort ikke sjovt at være en af de trofaste fans som har forudbestilt, når enhver kan gå ind fra gaden og hente eksemplar flere dage før den officielle udgivelse.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment