Creative har altid sat standarden for lyd og med det nye Sound BlasterX G5 kan almindelige stereo lyd konverterer til 7.1 surround sound. Vi har sakset pressemeddelelsen:

Creative udvider nu deres nye serie af gaming-lydprodukter – Sound BlasterX – med et eksternt lydkort, G5, udviklet specielt til at booste lydoplevelsen i spil. G5 konverterer almindelig stereolyd til intens 7.1 surround sound, så du får en ultimativ lydoplevelse, når du gamer.

Creative har i årevis været særligt kendt for deres eksterne lydkort, og nu er virksomheden klar med endnu ét i rækken: Sound BlasterX G5, som er et dedikeret lydkort til gamere, der ikke vil gå på kompromis med lyden. Lydkortet er det seneste skud på stammen – og samtidig det første lydkort – i Creatives nye gaming-serie Sound BlasterX, der også tæller en række gaming-headsets. Med Sound BlasterX G5 er der nu mulighed for yderligere opgradering på lydfronten.

Kræs for dine ører med audiofile komponenter

Lydkortet har indbygget hovedtelefonforstærker med indbygget SB-Axx1 multi-core chipset, som tager lydoplevelsen til nye højder. G5 – der også understøtter flerkanalslyd – omdanner almindelig stereolyd til virtuel 7.1 surround sound i dit headset.

Sound BlasterX G5 er bygget med audiofile komponenter, og hovedtelefonforstærkeren understøtter afspilning af lyd i høj opløsning på op til 24-bit/192kHz. Samtidig har G5 et imponerende højt signal-/støjforhold på 120 dB samt en output-impedans på bare 2.2. ohm. Tilsammen giver det en meget realistisk og nøjagtig lydoplevelse.

Få taktisk fordel med scout mode og skræddersyede lydprofiler

Sound BlasterX G5 er udviklet for at forbedre gamerens lydoplevelse – og dermed give en fordel over for konkurrenterne. Lydkortet er udstyret med såkaldt Scout Mode-teknologi, som forstærker forsigtige lyde som fx fodtrin, så du lettere kan høre, når fjender nærmer sig fra afstand. I kampens hede slås Scout Mode nemt til og fra via en knap på siden af lydkortet, hvor man også finder en oplyst volumenkontrol, der gør det nemt at justere lydniveauet.

Udover Scout Mode kommer Sound BlasterX G5 – ligesom de øvrige produkter i serien – med BlasterX Acoustic Engine software til PC, som gør det muligt for gamere at skræddersy lydprofilen til deres foretrukne spilgenre. Det er udviklet for at reducere distraktioner og forbedre essentielle detaljer. Fordybende surround sound og kraftfuld bas giver en bedre lydrealisme, så du kan høre nye detaljer i spillet og på den måde få en konkurrencemæssig fordel. Den fulde, brugerdefinerbare version af softwaren er tilgængelig til Sound BlasterX G5.

Tekniske specifikationer for Sound BlasterX G5 

  • USB ”plug-and-play”-funktion
  • Dedikeret SB-Axx1 lydprocessor
  • 120dB-DAC understøtter afspilning af lyd i høj opløsning på op til 24-bit/192kHz
  • Hovedtelefonforstærker med lav output-impedans på 2.2. ohm understøtter hovedtelefoner og headsets i studiekvalitet på op til 600 ohm
  • Cross-platform kompatibilitet
  • USB-port for nem tilkobling til andre USB-enheder som mus eller tastatur
  • Integreret volumenkontrol
  • Bagbelyst X-logoet og volumenknap

Pris og tilgængelighed

Creatives SoundBlaster G5 koster 1199 kr. og kan købes fra februar.

Se mere her: http://www.soundblaster.com/blasterx/