Det nye Orbi Mesh WiFi System lanceres i to versioner med en router og enten en eller to satellit-enheder skabt til at danne et perfekt og stabilt WiFi-netværk i boliger på helt op til 300 kvadratmeter – uanset om du vil have en uafbrudt streaming-oplevelse eller en stabil forbindelse til gaming. Den nye Orbi Mesh WiFi er også udstyret med sikkerhedsfunktioner som NETGEAR Armor, der beskytter dit hjem fra onlinetrusler, samt funktioner til forældre til at sikre børn og unges færden på nettet.

Med den seneste tilføjelse til NETGEARs Orbi-serie af trådløst forbundne WiFi-enheder kan du opnå internethastigheder på op imod 1.2 Gbps – selv i hjem med mange internetforbundne enheder såsom computere, tablets, smartphones eller fjernsyn. Orbi Mesh WiFi har et subtilt, enkelt og moderne design og kan derfor stå fremme på hylder eller kommoder uden at stjæle opmærksomhed fra resten af din indretning og vil passe perfekt ind i de fleste skandinaviske hjem.

Opsætning af Orbi Mesh WiFi tager kun 10 minutter via Orbi-appen, som er tilgængelig på både Android- eller iOS-enheder, og det er lige så enkelt at tilføje flere satellit-enheder, hvis der skulle være brug for dette. Håndteringen af hjemmenetværket ordnes let via samme mobil-apps, ligesom Orbi kan stemmestyres via både Amazon Alexa og Google Assistant. Du kan eksempelvis automatisk oprette et midlertidigt gæstenetværk via stemmekommandoer.

Mesh-teknologi fungerer ved at sprede ét netværk ud over flere enheder i ét samlet WiFi-netværksnavn (SSID), men uden at gå på kompromis med hastigheden. Derfor kan du gnidningsfrit være online i hele dit hjem, uanset hvilken af mesh-netværkets enheder, du er tættest på. Orbi Mesh WiFi-systemet er kendt for at være det bedste på markedet inden for hjemmenetværk, og med den seneste udvidelse er det muligt at få et mesh-baseret WiFi-netværk til en endnu bedre pris.

”Hos NETGEAR bliver vi ved med at udvikle vores Orbi-serie, fordi vi mener, at alle skal kunne have den bedste WiFi-oplevelse. Med introduktionen af vores nye Orbi med dual band, gør vi Orbi-teknologien mere udbredt til en større målgruppe. En af de største fordele ved Orbi er at fjerne ”døde områder,” hvor du ikke kan få forbindelse, og den nye Orbi løser dette på fornemmeste vis,” siger Pål Vatneberg, Country Manager for NETGEAR i Norden.

NETGEAR Armor cybersikkerhed Beskyt dit hjem og familie mod trusler fra nettet med Armor, en sikkerhedsløsning bygget direkte ind i Orbi Dual Band WiFi-systemet til at beskytte alle dine internetopkoblede enheder, heriblandt smartphones, tablets og computere. Armor indeholder blandt andet beskyttelse i form af anti-virus, anti-malware og databeskyttelse for et ubegrænset antal enheder på dit netværk.

Circle forældrekontrol
Circle er den mest avancerede løsning til at beskytte og kontrollere dine børn på dit hjemmenetværk. Det er muligt at oprette individuelle profiler til alle familiemedlemmer og opsætte filtre til at beskytte børn fra eksempelvis grafisk indhold helt ned på hver enkelt app eller hjemmeside. Ligeledes er der indbygget ad-blocking og indbygget ”safe search”-funktion. Med den indbyggede forældrekontrol får forældrene en bedre mulighed for at vide, hvad børnene bruger deres tid foran computeren til, samtidig med at børnene er sikre, når de bevæger sig online.Pris og tilgængelighed

NETGEAR Orbi Mesh WiFi System vil være tilgængelig i Norden fra november.

Orbi Mesh WiFi System (RBK13) – (1) Orbi 1.2Gbps router med (2) satellitter – kan købes i Danmark til en vejledende pris på 2.190 kroner.

Orbi Mesh WiFi System (RBK12) – (1) Orbi 1.2Gbps router med (1) satellit – kan købes i Danmark til en vejledende pris på 1.790 kroner.