OCTOPATH TRAVELER er en af de mest interessante JRPG spil på Nintendo Switch, så det siger ikke så lidt, at der er en 2’er på vej. Producenten Tomoya Asano har fortalt folkene i Famitsu, at Square Enix er på sagen. Derudover, er der også et Octopath spil på vej til iOS og Android.

Forrige indlægFreedom Planet Får Måske En Fysisk Udgave på Nintendo Switch
Næste indlægSteelSeries ude med Faze Clan musemåtte
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!