De fleste vil nok kunne genkende navnet Freedom Planet. En hyldest til Sonic spillene, med hæsblæsende og hurtigt gameplay.
Spillets udgiver XSeed har ansøgt om aldersgrænse på spillet igen, denne gang på både PS4 og Switch, så dette kunne tyde på, at spillet så småt er på vej som fysisk release.

Det må tiden vise – dog vil de fleste udgivere nok alle mene, at der er guld i fysiske udgaver på Nintendo Switch.

Forrige indlægMetro Exodus – Anmeldelse
Næste indlægOCTOPATH TRAVELER 2 Er På Vej
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!