Det prisvindende legesystem Osmo – Den perfekte blanding af sjov, lærerig, digital og fysisk leg!


Osmo har opnået popularitet over hele verden – det er installeret på mere end 2.5 millioner iPads, og 30.000 skoler bruger det dagligt. Selvom det før har været muligt for danskerne at erhverve Osmo-play systemet, er det først nu, at Osmo introducerer sin officielle Osmo Coding Starter Kit.


Osmo Coding Starter Kit (målrettet de 5-10 årige) er en fantastisk måde for børn at lære programmering på en sjov måde. Børn interagerer med faktiske håndholdte brikker og en iPad, der tilsammen bringer spil stykkerne og handlingen til live. Brug praktiske fysiske blokke, kodnings kommandoer, til at kontrollere karakteren Coding Awbie. Du får en god introduktion til kodning, som vil være som et sjovt eventyr. Brug kode blokke til at lære kodningens kreative side, mens du udvikler et øre for rytme, melodi og harmoni – bring dit indre beat til live, og lær mønstre og sløjfer med over 300+ musikalske lyde kaldet coding Jam. Del en sammensat Jam med familie, venner og Jam-fællesskabet; Løs avancerede side-om-side-kodning puslespil alene eller med andre, spil på deres eget niveau via teamwork og strategi for at låse op for nye verdener og kodning af 60+ gåder.
Hele Osmo Coding Starter Kit fås til en vejledende udsalgspris af 999,- kroner.


Osmo har modtaget flere priser, heriblandt “Bedste AI-baserede løsning til uddannelse” for sin proprietære reflekterende AI-teknologi. Osmo er endvidere udnævnt som en af ​​Time Magazines “25 bedste opfindelser” for at nævne nogle få.