PlayShifu’s historie startede for 5 år siden hvor to venner, der begge var nybagte fædre, besluttede sig for at udleve en drøm og lade den blive til virkelighed. Missionen var at udvikle et produkt hvor både læring og spil indgik. Nu er de klar til at introducere deres resultat af det hårde arbejde. Byd velkommen til det lærerige Plugo der nu er landet her i norden.

PlayShifu’s interaktive Plugo har allerede vundet mange priser for deres helt specielle måde at kombinere leg, spil og indlæring på samme tid. Plugo henvender sig til 4-10 årige børn, og tilbyder børn en bred vifte af muligheder og meget lærerige aktiviteter.

Plugo’s spiloplevelse er designet til at engagere børn i det produkt de bruger. Om du er matematiker, har et kæmpe ordforråd, tænker meget over tingene eller bruger din logiske sans så er Plugo lige noget for dig. Med den rækkevidde Plugo har, er der sørget for at børnene bliver ved at lære mens de vokser. Dette gør at det både er elsket af børn, folkeskolelærere og ikke mindst forældre.

Hvad er der i pakken?
Det interaktive Plugo sæt inkluderer en gamepad, fire udskiftelige gaming kits og en companion app. Plugo sættet sælges for en vejledende pris på 449 DKK og STEM bundles sælges for en vejledende pris på 899 DKK. Begge sæt kan købes hos Av-Cables ApS, Bog & Ide, Legeakademiet,  Elgiganten, Fætter BR, Bilka og Power. Plugo companion app’en er ikke tilgængeligt med dansk sprog endnu, men kan bruges med blandt andet engelsk, svensk og norsk. Dansk version af Plugo companion app bliver tilgængelig i starten af August 2021. Den er kompatibel med en bred vifte af iOS og Android enheder.