Den 21. marts pakker PlayStation Danmark en specialbygget bus og tager på roadtour til Danmarks tre største byer med PlayStation 4 under armen. Bag rattet på ”PS4 Roadtour 2014” sidder PlayStation Danmarks nye gaming-ambassadør Klamfyr aka Orgi-E. På turen får fans i hele landet mulighed for at vinde en PS4 og andre fede præmier og opleve næste generations spillekonsol på nærmeste hold – og i en helt ny skala.

PlayStation 4-fans i og omkring Århus, Odense og København kan godt begynde at glæde sig. Den 21. marts starter PlayStation Danmark nemlig sin ”PS4 Roadtour 2014”, der vil give fans mulighed for at opleve den nye spillekonsol på en ny og spektakulær måde.

”Vi pakker bogstaveligt talt en specialbygget PlayStation 4-bus og kører ud for at møde de mange PlayStation-fans, der er rundt omkring i Danmark. Vi slår os ned i byerne, der hvor vi ved, at vores fans er, og vi tør godt love, at man kommer til at opleve den nye spillekonsol i et helt nyt format,” fortæller Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

Præcist hvad der vil ske i de forskellige byer, vil PlayStation Danmark ikke afsløre endnu. Dog løfter de sløret for, at man har lejet en kæmpe projektor, som kan tilsluttes direkte til PS4-konsollen. Desuden vil der hvert sted være en heldig fan, der går hjem med en PS4 under armen.

Rapperen Klamfyr bag rattet

På Facebook og Instagram via hashtagget #PS4ROADTOUR14 kan man hele tiden følge med i, nøjagtig hvor og hvornår PlayStation 4-bussen er i byen.

Læs mere på PlayStation Danmarks Facebook-side her.

Første stop på ”PS4 Roadtour 2014” er Århus den 21. marts. Den 27. marts ruller PS4-bussen ind i Odense, og sidste stop på ruten er den 28. marts i København.

Til at styre showet i hver by er den nyudnævnte PlayStation-ambassadør Klamfyr, som selv er dedikeret gamer.

”Jeg glæder mig til at komme ud i landet og møde en masse andre PlayStation 4-fans. Det bliver et rigtig fedt set-up, og jeg håber, at mange fans vil dukke op, når vi indtager Århus, Odense og København,” siger Klamfyr.

Sæt kryds i kalenderen og hold øje med PlayStation Danmarks Facebook-side og hashtagget #PS4ROADTOUR14:

  • 21. marts – Århus
  • 27. marts – Odense
  • 28. marts – København