Ikke mindre end 96 håbefulde kandidater indsendte deres kreative ansøgninger til konkurrencen om at blive den nye officielle PS4-anmelder. Feltet viste sig at være så stærkt, at PlayStation Danmark nu har besluttet at kåre hele seks vindere, som det næste år skal anmelde de nye PS4-spil.

Midt i februar dukkede et mærkværdigt jobopslag op på PlayStation Danmarks Facebook-side. Ved første øjekast lignede det et almindeligt jobopslag, men læste man det igennem blev det klart, at der bag jobopslaget gemte sig en finurlig konkurrence.

Opslaget var nemlig i virkeligheden en konkurrence, som PlayStation Danmark havde igangsat for at finde en dedikeret PlayStation-fan, som skulle blive den officielle PS4-anmelder resten af 2014. På bare 14 dage havnede 96 kreative ansøgninger hos PlayStation Danmark, og nu har PlayStation fundet ikke én – men hele seks fans, som i løbet af 2014 kommer til at anmelde de nye PS4-spil.

”Vi er så imponerede over, hvor kreative, sjove og dygtige vores fans er. Derfor har vi besluttet at lave et PS4-anmelder-team, som får deres egen fane på vores Facebook-side, hvor vi løbende vil uploade anmeldelserne,” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

Umuligt at vælge én

Efter at have modtaget alle ansøgningerne til konkurrencen var PlayStation Danmark igennem en svær udvælgelsesproces. Her blev feltet kogt ned til seks seje fans, der deltog i en rekrutteringsdag på Nordisk Film. Alle seks deltagere viste sig at være så gode, at PlayStation Danmark ikke kunne vælge én enkelt ud – derfor besluttede de at gøre alle seks til officielle PS4-anmeldere.

”Både Christian S., Lauge, Clemens, Bertram, Christian P. og Daniel var så seje, at vi umuligt kunne vælge en enkelt vinder. Vi er så taknemmelige over, at så mange af vores fans bakkede op om vores projekt, og vi glæder os rigtig meget til at se deres bidrag i løbet af året,” siger Mette Bergholt Buhl.

På rekrutteringsdagen blev de seks drenge spurgt om deres forhold til PS4, og du kan se første video her, hvor de fortæller om designet af PS4.

Den første anmeldelsesopgave for de seks drenge bliver inFamous: Second Son, så hold øje med PlayStation Danmarks Facebook-side.