Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) har i dag annonceret et nyt In-Ear Stereo Headset til PlayStation 4, som kommer på gaden i Danmark til december. Headsettet er designet til PlayStation 4, PS Vita, smartphones og tablets har støjreducerende AudioShield-teknologi og indbygget mikrofon, så spillerne kan lade sig opsluge af gaming derhjemme og på farten.
In-Ear Stereo Headsettet anvender den støjreducerende AudioShield-teknologi, som blokerer lyd fra omgivelserne ude – så alle dine spiloplevelser, fra storslåede konsoleventyr til små spil på den daglige bustur, bliver uden uønsket lyd og distraheringer. Slå AudioShield til for at opleve en endnu højere grad af fordybelse i din spilverden og uforstyrret lyd, hver gang du lytter til musik. Headsettets batterier kan klare ca. 15 timer, før de skal lades op. Headsettet lades op via det USB-kabel, der følger med.

In-Ear Stereo Headsettet har en indbygget mikrofon, så du kan chatte med venner på PS4 eller bruge headsettet, når du modtager opkald på din smartphone eller tablet. Derudover har headsettet en opkaldsknap og en volumen-knap, så du let kan styre lyden.

Der følger udskiftelige gummiender med til øretelefonerne i tre størrelser, så de passer alle. In-Ear Stereo Headsettet kan sluttes direkte til din trådløse DUALSHOCK 4-controller samt andre standardstik til øretelefoner, så det er det perfekte tilbehør til PS4, PlayStation Vita, smartphone eller tablet. Headsettet er designet til brug i og uden for hjemmet. Der følger et hylster med, som du kan opbevare headsettet i, når du ikke bruger det.

Social funktionalitet og et levende community er vigtigt for PlayStation, og In-Ear Stereo Headsettet gør det let for dig at holde forbindelsen med venner, spille online og blive en del af PlayStation-fællesskabet.

In-Ear Stereo Headsettet kan købes fra december. Se flere oplysninger på http://blog.eu.playstation.com/.