PlayStation Now får ny, lavere pris og udvider biblioteket

662

Efter PlayStation Nows seneste globale udvidelse til 19 territorier annoncerer Sony Interactive Entertainment (SIE) i dag, at den banebrydende cloud-gaming-abonnementstjeneste vil byde på en ny, lavere pris og udvides med flere populære spil. PlayStation Now-abonnenter starter nu på 80 DKK om måneden, samtidig med at store, tidsbegrænsede spil som Grand Theft Auto V* og God of War bliver føjet til mere end 800** spil, som er tilgængelige på tjenesten. PlayStation Now er det første og eneste spilabonnement på markedet, der benytter cloud-teknologi til at levere en hidtil uset bred vifte af spil.

“Efter PlayStation Nows udvidelse tidligere i år dækker vi nu mere end 70 procent af vores globale PS4-brugergruppe, hvilket gør det til det ideelle øjeblik at forny tjenesten med bedre priser og et stærkere udbud af indhold,” siger Jim Ryan, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Sony Interactive Entertainment. Han fortsætter:

“Vi har opbygget stor viden inden for cloud-gaming siden PlayStation Now lancerede i 2014. Dette sammen med vores 25 år i spilbranchen og stærke partnerskaber, som vi har dannet med udgivere, gør os klar til fortsat at lede og skabe innovation inden for dette felt af en spilbranche i udvikling”.

Anmelderroste kæmpetitler kommer til PS Now

PlayStation Now vil også udvide branchens største spilbibliotek for en abonnementstjeneste til konsol med yderligere populært indhold, som vil være tilgængelig i en begrænset periode. Disse spil kan streames på et PS4-system eller pc eller downloades til et PS4-system. Det nye indhold er blandt de mest spillede og mest anerkendte spil på PS4-platformen og bliver tilføjet på månedsbasis. Spillene, der lanceres i dag, er:

  • God of War – Fra Santa Monica Studio – God of War har vundet flere “Game of the Year”-titler over hele verden.
  • Grand Theft Auto V – Fra Rockstar Games – Grand Theft Auto V er den bedst sælgende titel i den nuværende generation.
  • inFAMOUS Second SonTM – Fra Sucker Punch Productions – et af de bedst sælgende PlayStation 4-spil til dato.
  • UNCHARTED 4: A Thief’s EndTM – Naughty Dogs prisbelønnede spil fra 2016, som bl.a. Inkluderer 2017 BAFTAen for “Bedste Spil.”

God of War, Grand Theft Auto V, inFAMOUS Second Son og UNCHARTED 4: A Thief’s End vil være tilgængelig fra den 1. Oktober til den 2. januar 2020. Hver måned vil tjenesten tilføje et nyt udvalg af store titler, som vil være tilgængelige i en begrænset periode. Dette indhold er et tillæg til det eksisterende udvalg af populære, tidløse titler, som føjes til PlayStation Now med jævne mellemrum.

Med sin seneste udvidelse starter SIE også sin første globale marketingkampagne nogensinde for PlayStation Now, som skal øge opmærksomheden i alle 19 territorier, hvor tjenesten udbydes. Dette inkluderer reklamekampagner på TV og radio og digitale kampagner samt et helt nyt udseende og ny stemning for PlayStation Now-brandingen. Det nye TV-spot kan ses her.

Pris og tilgængelighed
Fra og med i dag vil PlayStation Now, som er tilgængelig på PlayStation 4-systemer og pc’er, være tilgængeligt til følgende priser, som er på niveau med priserne for andre streaming- og underholdningstjenester. Eksisterende kunder vil opleve prisændringen allerede i deres næste faktureringsperiode.

80 DKK pr. måned/195 pr. kvartal/475 pr. år (fra109 DKK/(N/A)/749 DKK).