Efter 3 års hårdt arbejde og med støtte fra Creative Europe og DFI, er PortaPlay stolte over at kunne annoncere en kommende international  udgivelse. Den næste store spil satsning fra den danske spilbranche: det karakter- og narrativt drevne, taktiske rollespil Broken Lines. Spillet er ude på Steam og GOG den 25. Februar kl 12:00, og kort tid efter på Switch.

Om Spillet

Spillet lader dig træde ind i en alternativ version af 2. Verdenskrig, hvor du styrer en gruppe soldater, strandet i ingenmandsland. Du skal håndtere både den dybe, interne konflikt  soldaterne imellem, de maskerede soldater af ukendt nationalitet og dit eget moralske kompas. Hvor langt vil du gå for at forene dine kæmpende mandlige- og kvindelige soldater og bringe dem sikkert hjem?

Vi er meget beærede over at så mange har troet på vores projekt og er taknemmelige for al den internationale støtte og interesse, vi har modtaget gennem tiden. Spillet er således udviklet med støtte fra EU’s Creative Europe og Det Danske Filminstitut, med hjælp fra et internationalt test-netværk, med mange tusinde testdeltagere. Vi er igennem udviklingen blevet inviteret til at fremvise det på over 20 internationale messer, det er set af over 1,5 mio Youtube seere og skrevet om på mere end 70 gaming sites (f.eks. Denne rosende omtalte på et af de mest prominente gaming sites i verden). Spillet udgives i samarbejde med den internationale publisher SUPER.com, og markedsføres af det amerikanske PR bureau Überstrategist – specialiseret i taktiske krigsspil. 

Se mere om Broken Lines her: https://brokenlinesgame.com/

Broken Lines – første del af en serie

Broken Lines er PortaPlay’s første titel i en serie af War-Noire spil. Spil der ikke handler om krig – men om mennesker i krig. Det går bag den glorificerede facade, som man ser i hovedparten af alle krigsspil og viser hvordan den enkelte mand på gulvet, oplever, håndterer og lever med krigen. Det blander realistiske og dødelig træfninger mellem mindre grupper af soldater, med møder med den udsatte civilbefolkning og konflikter soldaterne imellem. – alle unikke og alle med hver deres personlighed, motivation og håb. Den anden titel i serien – Snowfall – sætter dig i rollen som en dansk modstandskvinde i slutningen af under 2. verdenskrig. Snowfall er allerede under udvikling, støttet af Det Danske Filminstitut og Creative Europe. 

Om PortaPlay

PortaPlay er en 100% selvstændig og danskejet spilvirksomhed, der snart kan fejre 13 års fødselsdag. Virksomheden har 21 ansatte, der sidder i en kælder i Gothersgade i København og arbejder på både egne spil og samarbejdsprojekter. Virksomheden er fast forankret i det Danske spilmiljø og har sine rødder i det spirende spilmiljø, der opstod omkring ITU og DADIU uddannelserne i 2005-2007.