Da Nintendo Switch blev annonceret blev vi forsikret at 3DS stadig vil leve i bedste velgående, hvilket den også gør med alle de nye spil der kommer til den.

Men hvad konsollen angår, der er det ikke hele platformen der kommer til at leve videre. Nintendo har nemlig udtalt sig til Gamespot at New Nintendo 3DS produktionen stoppes i Europa:

Nintendo of Europe has confirmed to GameSpot that the standard size New 3DS has been discontinued in the region. The company did not comment on US New 3DS production, though the device never fully launched in North America anyway–it only ever came to the region late, and as part of limited-edition bundles.

Men det er kun New Nintendo 3DS som stoppes. De laver stadig en masse New Nintendo 3DS XL. Så vi håber ikke de stopper med at lave den også snart.

Forrige indlægKneben sejer til Astralis i Krakow
Næste indlægSplatoon 2 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)