Vi har haft gamermusen QPAD DX-700 til test. Tidligere har vi kigget på andre modeller fra QPAD mens den her er fuldt symmetrisk og dermed lige egnet til både højre- og venstrehåndede. QPAD har valgt den helt rigtige tilgang med knapper på både højre og venstre side af musen. Det er ret sjældent og virkelig en kærkommen afveksling.

Teknisk set så er det en mus med stofledning, 7 standard DPI-indstillinger mellem 400 og 16.000 som repræsenterer de mest anvende til gaming. Så er der RGS belyst logo som du kan indstille med Qontrol softwaren. Den kan du finde her: https://qpad.com/driver-utility-download/ Du får også to forskellige størrelser skjold men til musen. Så kan du vælge den som passer til din størrelse hånd. Du skifter dem let da de holdes på plads med magneter. Så med et lille ryk så frigøres skjoldet og så det det at sætte et andet på.

Jeg har ikke så meget at sige til selv softwaren. Den fungerer fint og er primært for dig som gerne til tilpasse yderligere. Det gælder også at lave markoer eller at vælge hvilke knapper der skal være aktive. Samtidig kan du vælge RGS farver på loge’et. Jeg plejer lige at sætte pollraten fra 1000hz til 500hz fordi Office produkterne har problemer hvis den bliver for høj. Da jeg kun bruger to forskellige DPI-indstillinger så reducerer jeg også fra de 7 som findes til de 2 jeg bruger. Det er super enkelt og du behøver ikke at have app’en kørende for at de virker. Hele opsætningen liger i musen.

Under bunden finder du fire store glatte fødder og omskifteren til DPI. Ergonomisk så passer den godt til min hånd med den store kappe. Der er også nubret overflade så selv når du får klammehåndflader i kampens hede så har du stadig et solidt greb om musen. Den glider let over en hel standard mussemåtte og det eneste ekstraudstyr du har behov for, er en mouse bungie. Jeg har også prøvet at anvende den i venstre hånd. Da jeg ikke fra naturens side er venstrehåndet, så er det lidt en vanskelig øvelse. Det bliver aldrig min styrke at skifte mellem højre og venstre selvom QPAD DX-700 klarer opgaven med bravur.

QAD DX-700 er super værdi for pengene. Skal du bruge en gamermus i en god kvalitet med alle de væsentlige funktioner så finder du ikke mange i samme kvalitet til 320 kroner. Det eneste jeg kunne tænke mig ekstra var kunne sætte RGB farve på de forskellige DPI indstillinger.

Tak til QPAD for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTeaserPlay viser hvordan GTA6 kunne se ud i Unreal Engine 5
Næste indlægTil udviklere af mobilspil: Xsolla udvider deres platform
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
qpad-dx700-anmeldelseSkal du bruge en gamermus i en god kvalitet med alle de væsentlige funktioner så finder du ikke mange i samme kvalitet til 320 kroner.