Rockstar Games annoncerede tidligere på året at Grand Theft Auto 6 i den grad er på vej. Men ellers ved vi ikke meget mere end det, eller har konkrete informationer om hvad spillet kommer til at byde på. Ingen teasers og ingen trailers. Nogle mener at GTA6 kommer til at få udgivelse et sted omkring år 2024 og 2025. Men det skal ikke afholde fans af GTA i at drømme. Derfor har nogle kreative folk skabt en koncept trailer for hvordan Grand Theft Auto 6 kunne se ud, med brugen af Unreal Engine 5.

YouTube kannalen TeaserPlay har efterhånden skabt mange konceptvideoer af spil sådan som de kunne se ud, med brugen af Unreal Engine 5. Èt af deres seneste videoer sætter fokus på Grand Theft Auto 6, hvor TeaserPlay kommer med deres vision for hvordan spillet kunne se ud. Her er der også fokus på de rygter der tidligere har været omkring spillet såsom brugen af optil flere byer på tværs af én stor verden.

Videoen starter ud med at fremvise Vice City, hvilket meget tyder på kunne være der hvor Grand Theft Auto 6 kommer til at finde sted. Herfra bliver man taget rundt til både San Fierro og Liberty City, som før har været værtsbyer i tidligere GTA spil. Til sidst får vi årstallet “1986”, hvilket også har været rygtet som værende det år spillet vil finde sted i.

Alt dette er selvfølgelig drømme og håb for hvad Grand Theft Auto 6 kunne komme til byde på. Selvom det kunne være fedt med en masse byer at udforske fra starten, bliver det dog ikke tilfældet. Men Rockstar Games har udmeldt at der kommer til at være flere byer, områder og udvidelse i tiden efter spillets udgivelse via post-launch DLC. Indtil vi ved noget mere konkret, kan vi da altid drømme.

Grand Theft Auto 6 er under udvikling.