Rain of Reflections anmeldelse

Eventyr spil på en helt ny måde.

0
860

I sidste uge tog vi fat i den Danske udgivelse Felix The Reaper. Nu er turen kommet til vores naboer fra Sverige. Vi ser nu nærmere på Rain of Reflections som netop er udgivet til PC via Steam.

Rain of Reflections er måske en titel som man ligger mærke til, da den måske skiller sig en lille smule ud fra mængden. Når man ser spillet, ligner det et traditionelt eventyr spil som man har set så mange gange før. Men jeg kan lige så godt sige med det samme, at der tager man hurtigt fejl.

Som udgangs punkt er spillet lavet som et point and click eventyr, med et ret stort twist. Et lille eksempel: Når man for eksempel møder fjender i spillet, starter man ikke med at ryge i flæsket på dem.

Nej man tager det ganske roligt og får muligheden for at udtænke en plan over hvordan man kommer igennem denne situation. Det er nemlig bygget op som et tur baseret kampsystem. Så hvis man ønsker det kan man faktisk komme ud af en kamp uden egentligt at kæmpe.

Dette lyder måske lidt sløjt, men der går faktisk sport i at klare den på bedste måde uden de stor slåskampe. Det er faktisk ret sjovt på den måde. Det giver spillet lidt kant man ikke lige havde set komme.

Det virker dog ret kluntet til at starte med, for man føler ikke man bliver sat ordentligt ind i hvordan det fungerer. Men det er heldigvis ikke ret komplekst bygget op, så man er hurtigt inde i hvordan den skal klares.

Holdet bag spillet har prøvet noget specielt. Ens karakter i spillet, har mulighed for at hacke sig ind i diverse systemer, så man har kontrol over elevatorer og meget andet. Det er faktisk en ret fed feature.

Men måden der skal hackes på er lidt speciel. Det virker alt for tilfældigt med nogle af metoderne, og man sidder og klikker lidt i blinde til at starte med og håber det giver pote. Men der er heldigvis flere måder at hacke på, og nogle af dem er faktisk meget underholdende.

Er du til spil hvor man skal tage et valg, og kan styre dialogen, så er det Rain of Reflections du skal spille. Der er nemlig en hulens masse sekvenser hvor man skal snakke med andre, hvor du selv kan bestemme hvor samtalen fører dig hen.

Rain of Reflections er lavet som en udgivelse der skal holde over tid. Så man har valgt at dele den op i forskellige kapitler. Indtil videre der er det kun kapitel 1 der er udgivet. Det er selvfølgelig også det der er spillet igennem til denne anmeldelse.  

De andre kapitler har ikke fået udgivelses dato endnu, men de står til at blive annonceret inden længe. Vi er lovet at der kommer 3 kapitler indtil videre. Selvom det er delt op i kapitler, skal man ikke se det sådan.

Hvert enkelt kapitel skal nemlig ses som et spil for sig selv. Dette kan selvfølgelig ses på levetiden i spillet. Den er til at starte med ikke voldsom, men man kan nemt spille det igennem igen og tage andre valg. Det er det værd kan jeg love. Prisen på et kapitel er hellere ikke som et helt spil, så det er en Win Win lige meget hvordan man ser på det.

Rain of Reflections er underholdende fra man starter til man er kommet igennem det. Så alt i alt er spillet ret gennemført, og man kan ikke andet end at se frem til næste kapitel i serien.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægLeague of Legends fylder 10 år
Næste indlægSkyggerne falder over Apex Legends
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
rain-of-reflections-anmeldelseRain of Reflections er underholdende fra man starter til man er kommet igennem det. Så alt i alt er spillet ret gennemført, og man kan ikke andet end at se frem til næste kapitel i serien.