Hammerhead BT er et sporty in-ear Bluetooth headset designet til at bruge på farten. Det anvendes som trådløst headset sammen med din mobil til både samtaler og musik mens du motionerer. Razer er mest kendt for deres udvalg af gaming tilbehør, så Hammerhead BT falder lidt uden for den komfortzone jeg normalt opererer inden for.

Som sædvanlig så kommer jeg ikke uden om Razer’s lækre indpakning. Det er som altid en fornøjelse at pakke ud. Se bare billedet ovenfor. Det du pakker ud er Hammerhead BT headsettet hvor der medfølger 3 ekstra silikone tutter i forskellige størrelser. Så kan du vælge den som passer bedst til dine ører. I kassen er der også en lille praktisk opbevaringsæske som snildt har plads til både hovedsættet, de 6 ekstra tutter og det lille ladekabel. Det hele er i Razer’s karakteristiske sorte og grønne stil. Det er et produkt skabt til at tage med på farten.

Teknisk set så har højtaleren, eller driveren som den kaldes, en diameter på 10 mm mod industristandarden som er mellem 6 og 8 mm. Det betyder at Hammerhead BT kan flytte væsentligt mere luft som er den måde lyden skabes på. Det opleves som en bedre dynamik, som er evnen til at gengive både bas, mellemtoner og den høje diskant. Den større diameter på driveren giver også en bedre mulighed for at spillet højt og lavt så du får hele lydbilledet med.

Hele herligheden får strøm fra den lille kasse hvor ledninger samles. Razer oplyser en batterilevetid på op til 8 timer og den er, som i mange andre tilfælde, afhængig af brug. Du kan lade enheden på på omkring 2 timer via en helt standard USB strømforsyning. Den lille kasse har en fiks fleksibel plastikholder med en magnetplade. Det betyder at du kan fæste den tunge del af headsettet i din skjorte eller t-shirt. Samtidig kan den lille holder dublerer som ledningsholder. Velgennemtænkt så du ikke mister enheden blot fordi den popper ud af øret.

Silikone tutterne har den fordel at de slutter tæt og dermed effektivt isolerer udefrakommende lyde. De presser derfor også mere mod øregangen. Hvis du anvender Hammerhead BT til træning så bliver de let glatte når de får lidt sved. Det kan få dem til at poppe ud af øret. Magnetholder skal nok holde enheden på plads så det er ikke en katastrofe. Jeg har så fundet nogle skum tutter fra Comply model T-500 som findes hos Hi-Fi Klubben. De kan anvendes og skummet fæstner bedre i øret.

Bluetooth tilslutning er enkel og betjening er let af finde. Lyden er god selvom jeg godt kunne tænke mig lidt mere dybde i bassen. Så er ledninger flade hvilket gør at de stort set ikke filtrer sig sammen. Det er et stort plus. Jeg også vild med det pulserende lys i hovedtelefonerne og de klare farver, hvilket signalerer gamer og hightech.

Razer Hammerhead BT er et lækkert headset for dig som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Tekniske set så finder du både batterilevetid, features og brugervenlighed som matcher det som forventes af Razer. Har du en telefon uden et stik til hovedtelefon så er Razer Hammerhead BT et godt valg.

Tekniske specifikationer:

Hovedtelefoner:

 • Frequency response: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedance: 32 ± 15% Ω
 • Sensitivity: 116 ± 3 dB @ 1 kHz
 • Max input power: 10 mW
 • Drivers: 10 mm with Neodymium magnets
 • Cable length: 63 cm / 2.07 ft.
 • Approximate weight: 0.06 lbs. (28.0 g)

Mikrofon:

 • Frequency response: 300 Hz – 3.4 kHz
 • Signal-to-noise ratio: ≥ 55 dB
 • Sensitivity (@1 kHz): 42 ± 3 dB
 • Pick-up pattern: Omnidirectional
TL;DR
Vurdering
Forrige indlægKan din PC trække The Evil Within 2?
Næste indlægRogue Islands anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
razer-hammerhead-bt-anmeldelseRazer Hammerhead BT er et lækkert headset for dig som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Tekniske set så finder du både batterilevetid, features og brugervenlighed som matcher det som forventes af Razer. Har du en telefon uden et stik til hovedtelefon så er Razer Hammerhead BT et godt valg.