Når jeg ser et produkt som er kommet i en V2 så tænker jeg om der er andet end forskel på farven. Razer er kommet med en V2 af deres populære Kraken Pro headset og da jeg gennem længere tid har anvendt forgængeren så kunne jeg for en gangs skyld få et førstehåndsindtryk af forbedringerne.

Razer Kraken Pro, både V1 og V2, befinder sig i den kategori som jeg vil betegne som entry level eller start headset. Det har standard 3,5 mm jacks og ledning så det kan anvendes til PC. Det kan også tilsluttes PlayStation kontrolleren eller nyere Xbox One kontrollere. Der er en mikrofon og traditionelle højtalere. Dermed har du det der skal bruges. Skal du på markedet første gang, så er det denne type som jeg anbefaler. Det giver mulighed for at få en god byggekvalitet og derfra finde ud af hvad der betyder noget lige for dig.

Jeg har været godt tilfreds med det oprindelige Kraken Pro. Det er behageligt at have på og både mikrofon og lyden fungerer upåklageligt. Systemet med ledning gør at det er let tilslutte og skifte mellem PC og PS4. Der er også i V2 udgaven en lille knap som du kender det fra headset til mobiltelefoner hvor du kan mute samt ændre lydstyrken. Mute er specielt anvendelige til f.eks. PS4 mens jeg til PC mest anvender den opsætning hvor jeg skal trykke for at blive hørt i spillet.

Teknisk set så er der nu 50 mm højtalere (drivere) med neodynium magneter hvor det tidligere var 40 mm drivere. Det giver en meget bedre dybde i lyden specielt når lyden er lav. Jeg oplever det ved at jeg ikke behøver at skrue så højt op for at fange de lave lyde af f.eks. fodtrin. De større drivere giver en lidt højere vægt selv om der ikke er alverden forskellen fra 300 til 322 gram. Komforten er stadig fin også ved længere tids brug. Faktisk synes jeg på komfort siden at den største forbedring er de ovale kopper.

Jeg ved ikke hvordan dine øre ser ud, men jeg ved at mine ikke er runde. Selvom jeg aldrig har tænkt nærmere over de runde kopper i det oprindelige, så sidder Kraken Pro V2 bare bedre. Har du selv mulighed for at prøve så find et sted hvor der både er et headset med runde og med ovale kopper. Så er jeg helt sikkert på du vil give mig ret. Det sidde bare bedre. Materialevalget er også lækkert bl.a. med det kevlar forstærkede kabel. Den eneste ulempe jeg har fundet er at materialet i selve koppen slutter så tæt til huden, at det giver lidt sved ved længere tids brug. Hvis du gerne vil have så lidt lyd ind udefra så er det formodentligt et af de kompromiser man i designet er nødt til at lave.

Samlet set så er Razer Kraken Pro V2 en mærkbar forbedring i forhold til forgængeren. Det er stadigt et favorit headset hvor de store 50 mm drivere og de ovale kopper hæver baren i kategorien entry level. Det kan anvendes til andet end gaming fordi du diskret kan rulle mikrofon-stangen ind så den ikke kan ses. Ønsker du et kvalitets headset der kan anvendes til flere formål så er Razer Kraken Pro V2 et godt valg.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNy stor PS4 system opdatering ude nu!
Næste indlægCuldcept Revolt ude nu
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
razer-kraken-pro-v2-anmeldelseSamlet set så er Razer Kraken Pro V2 en mærkbar forbedring i forhold til forgængeren. Det er stadigt et favorit headset hvor de store 50 mm drivere og de ovale kopper hæver baren i kategorien entry level. Det kan anvendes til andet end gaming fordi du diskret kan rulle mikrofon-stangen ind så den ikke kan ses. Ønsker du et kvalitets headset der kan anvendes til flere formål så er Razer Kraken Pro V2 et godt valg.