Der har været lidt snak om Red Barton and The Sky Pirates, som lander på mobile enheder og PC. Og nu kan vi løfte sløret for hvornår de udgives.

Men først kan I nyde den sidste trailer fra spillet. Og ikke nok med det, så syntes vi lige I skal se hvad spillet har at byde på:

Single Player Campaign: Play the role of Red Barton and fight your way through a variety of enemies, on a mission to save your love and honor. Enjoy a sophisticated story line with future updates to Diamondia universe such as locations, factions, lore, quests, achievements and much more.

  • Split Screen COOP: Play with your friend in this local coop mode.
  • Survival Mode: Pilot your World War I era style fighter airplane through endless waves of enemies How far will you go?
  • Night Mode: Relive the original adventure with different lighting and difficulty levels.
  • Customization options: Customize your fighter airplane with aircraft and weapons upgrades as well as aircraft skins.
  • Weapons Galore: Blast your way through using a variety of weapons from Machineguns to Cannons and Rockets.
  • Amazing Original Soundtrack!
  • Localized in French, Spanish, Russian, German, Chinese, Japanese and Korean.

Red Barton and The Sky Pirates udgives på PC, Android og iOS enheder den 14. Februar.

Forrige indlægKan din PC trække For Honor?
Næste indlægGames with Gold i Februar
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)