Forbered dig på den ultimative rytmetest, når Rhythm Paradise Megamix udkommer eksklusivt til Nintendo 3DS-familien den 21. oktober! Spillet indeholder over 100 rytmespil med hver sin melodi. Rytmespillene indeholder hele Rhythm Paradise-franchisen samt 30 nye rytmespil.

God rytmesans belønnes med mønter, som du kan bruge i caféen til bl.a. at få flere metoder til at demonstrere dine evner i nye rytmespil, der ikke er en del af spillets story mode. I caféen kan du desuden finde de japanske tekster og lydspor, hvis du ønsker at opleve spillet på originalsproget.

Mønterne kan også bruges til de udfordringer, som Saffron, Saltwater og Paprika står for. De repræsenterer hver især forskellige niveauer af udfordringer. Saffron Trials er de nemmeste og koster flest mønter, mens Paprika Trials er meget sværere og koster færre mønter. Det er op til dig, om du vil spare på mønterne og blive kraftigt udfordret eller spille mere sikkert for en højere pris.

Så snart du har klaret udfordringerne på egen hånd, kan du teste din rytmesans mod andre spillere via StreetPass Terrace, eller samarbejde med op til fire venner i Challenge Land via Local Play eller Download Play. Venner kan findes allerede nu med den gratis demoversion af Rhythm Paradise Megamix, som er tilgængelig i Nintendo eShop.

I selskab med rytmespil fra Nintendo DS-titlen Rhythm Paradise og Wii-titlen Beat the Beat: Rhythm Paradise vil også spil fra den japanske Game Boy Advance-titel Rhythm Tengoku være en del af repertoiret for første gang i Europa iRhythm Paradise Megamix. Alle disse klassiske rytmespil vil være tilgængelige sammen med 30 helt nye spil skabt til Nintendo 3DS-systemet.

Rhythm Paradise Megamix: http://www.nintendo.dk/3ds/spil/rpmegamix

Nintendo Danmark på facebook: https://www.facebook.com/nintendo.dk/