Ruined King: A League of Legends Story™ og Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ fås i dag – De første detaljer afsløres om Song of Nunu: A League of Legends Story™, CONV/RGENCE: A League of Legends Story™ og meget mere fra Riot Forge.

I dag løfter Riot Forge sløret for deres debutudgivelse Ruined King: A League of Legends Story™ og Hextech Mayhem: A League of Legends Story™, som begge kan købes fra i dag.


Ruined King: A League of Legends Story™ er et single-player turbaseret RPG, som er udviklet af Airship Syndicate (skaberne af Battle Chasers: Nightwar og Darksiders Genesis, ledet af den legendariske tegneseriekunstner Joe Madureira), og er tilgængeligt på Nintendo Switch™, Xbox One, PlayStation®4 (PS4™) og PC;via Steam®, GOG.com og Epic Games Store. Spillet vil snart derefter være tilgængeligt på PlayStation®5 (PS5™) og Xbox Series X|S. Eksisterende PS4- eller Xbox One-ejere har mulighed for at opgradere deres version gratis. Denne nuværende version er også kompatibel med PS5 og Xbox Series X|S.


Historien foregår i to regioner på Runeterra, Bilgewater, en travl havneby, der er hjemsted for søuhyre-jægere, havnebander og smuglere fra hele den kendte verden; og Shadow Isles, et land, der er forbandet med den dødbringende Black Mist, som indhyller øen og fordærver dem, den kommer i kontakt med. For at besejre en fælles og mystisk fjende vil spillerne danne et usandsynligt hold af elskede League of Legends-mestre – Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri og Pyke.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ er et nyt rytmisk løbespil udviklet af Choice Provisions, der står bag BIT.TRIP-serien, og er tilgængeligt på Nintendo Switch™, PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store og snart også via Netflix-mobilappen. I League of Legends-universet skal spillerne udføre bombe-jumps og bombeangreb i takt til et ørehængende soundtrack for at undgå forhindringer, afvæbne fjender og tænde sikringer for tilfredsstillende og eksplosive kædereaktioner for at opnå maksimal ødelæggelse. 

Riot Forge afslørede også nye detaljer om flere kommende udgivelser. Song of Nunu: A League of Legends Story™ vil være tilgængeligt i 2022, og udvikleren Tequila Works afslørede i dag det første kig på gameplayet i et video klip her:

Dette hjertevarmende singleplayer-eventyrspil, der kommer til Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One, PS4™, PS5™ og PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store, byder på de elskede mestre Nunu og Willump, der begiver sig ud på en episk rejse for at finde Nunus længe forsvundne mor.


CONV/RGENCE: A League of Legends Story™, et singleplayer 2D-action platformspil med tidskontrol fra Double Stallion, vil også være tilgængeligt næste år, og holdet har vist gameplay i en ny featurette der kan findes her: https://youtu.be/dE7EjTdsmlw
Riot Forge afslørede også et kommende spil, der finder sted i Demacia-regionen.


Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ er nu ude til Nintendo Switch™ og PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store. Det vil også snart være tilgængelig via Netflix-mobilappen – uden ekstra gebyrer til dit netflix-medlemskab eller køb i appen.
Ruined King: A League of Legends Story™ er nu ude til Nintendo Switch™, Xbox One, PS4 og PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store. Spillet vil snart være tilgængeligt på PlayStation®5 (PS5™) og Xbox Series X|S.


En digital Deluxe Edition er også tilgængelig på alle platforme og indeholder Ruined Skins til hver figur, Ruination Starter Pack og yderligere genstande. 


Den fysiske Collector’s Edition indeholder en kunstbog, et eksklusivt Joe Madureira-sketch, et 12″ vinylsoundtrack, et stofkort over Bilgewater, en notesbog og kuglepen samt et Bilgewater-krus. 


Alle spillere, der køber Ruined King: A League of Legends Story™ inden for de første 30 dage efter udgivelsen vil modtage Manamune-sværdet som et våben i spillet til Yasuo, uanset om de køber Standard-, Deluxe- eller Collector’s Edition.
PS4-versionen af Ruined King omfatter en gratis opgradering til den digitale PS5-version, som vil blive tilgængelig på et senere tidspunkt. Xbox-versionen af Ruined King bruger Smart Delivery, hvilket giver adgang til både Xbox One-titlen og Xbox Series X|S titlen, som også vil være tilgængelig på et senere tidspunkt.

Forrige indlægOplad dine batterier på 10 minutter
Næste indlægArcadia Fallen udgives i aften
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)