GP Batteries nye batterioplader Recyko Charge 10 kan oplade op til 4 batterier på bare 10 minutter. Opladeren gør det lettere at skifte til genopladelige batterier og udskifte engangsbatterierne en gang for alle.

GP Batteries, en af ​​verdens største batterileverandører, lancerer nu verdens hurtigste NiMH-batterioplader, Recyko Charge 10. Opladeren kan oplade op til fire AA-batterier samtidigt på kun 10 minutter, hvilket er op til tre gange hurtigere end de konkurrerende opladere på markedet.

“Det er den oplader, markedet har længtes efter. Lang opladningstid har været en af de største barrierer for at få forbrugerene til at skifte fra engangsbatterier til genopladelige batterier. Heldigvis er der sket meget, siden genopladelige batterier blev introduceret for mange år siden, og vi er meget begejstrede over at kunne levere en ny generation af oplader til forbrugerne,” siger Michael Lam, direktør hos GP Batteries International Limited.

Sparer miljøet for tusindvis af batterier

Med Recyko-mærket får man højtydende, genopladelige batterier og opladere, som gør det lettere at reducere forbruget af engangsbatterier. Charge 10 er det næste trin i udviklingen af ​​nye holdbare og genopladelige batterier.

“At skifte til genopladelige batterier er nu en af ​​de letteste ting, du kan gøre for at leve en mere bæredygtig livsstil. Øget brug af genopladelige batterier og øget genbrug er begge vigtige dele af et mere bæredygtigt batteriforbrug. Med Charge 10 sparer du tid, penge og sparer miljøet for tusindvis af batterier”, siger batteriekspert hos GP Kasper Kiilerich.

“Opladeren er udviklet baseret på årtiers erfaring og innovation af genopladelige batterier, hvor vores team har kombineret deres dybe tekniske viden med en detaljeret forståelse for forbrugernes behov og adfærd. Det er vigtigt ikke kun at fange de tekniske aspekter, men også at have et åbent sind og starte med at ændre forbrugernes behov. Vi har arbejdet med forskellige ingeniørteams inden for mekanik, elektronik og softwareudvikling, som alle sammen har bidraget til det gennemtænkte design,” siger Kasper Kiilerich.

Designet til at have med på farten

Charge 10 har et kompakt design, der er væsentligt mindre end andre hurtigopladere på grund af den indbyggede strømadapter, hvilket gør den let at have med på farten. Alle funktioner er problemfrit integrerede, fra opladningslamperne til de forskellige opladningstilstande – med et let overblik over batterierne, samt adgang til dem

“Design er et kraftfuldt værktøj, og derfor har vi skabt et design, der gør det lettere end nogensinde at foretage overgangen til genopladelige batterier. Vores mål var at skabe et visuelt diskret produkt, der passer til alle miljøer – lige fra rygsækken til skrivebordet på kontoret,” siger Andrea Locatelli, grundlægger og kreativ direktør hos Nonominal – designere af Charge 10.

Charge 10 bruger en unik opladningsalgoritme, der optimerer opladningen, så batterierne oplades så hurtigt som muligt afhængigt af den enkelte batteritype, tilstand og temperatur. Dette gøres på en sikker måde og med en innovativ tværstrømningsventilator, der fordeler kølig luft jævnt og stille for at undgå overophedning.

“Charge 10 har været under udvikling i mere end to år. Vi har overvundet flere designudfordringer for at forbedre brugeroplevelsen. Den originale idé kom fra af et af vores teammedlemmer efter et bryllup, hvor bryllupsfotografen brugte et stort antal batterier i løbet af aftenen. Med Charge 10 er der ingen undskyldninger for ikke at skifte til genopladelige batterier,” tilføjer Michael Lam.

Som en del af brandet Recyko og fokusset på bæredygtighed kommer både Charge 10 batterierne og opladerprodukterne i plastfri emballage lavet af genbrugspapir.

Recyko Charge 10 kan købes hos batterystore.dk fra uge 45.

Info om Recyko Charge 10 oplader

 • Oplader 4 stk. Recyko Charge 10 AA batterier på 10 minutter *.
 • Kan oplader alle genopladelige NiMH AA- og AAA-batterier.
 • Har en ekstra hurtig tilstand, når tiden er afgørende, eller Eco-tilstand for at maksimere batteriets levetid.
 • Leverer op til 10 ampere og er op til 3 gange hurtigere end andre førende mærkers hurtigste opladere **.
 • Indbygget vekselstrømsadapter minimerer størrelsen, hvilket gør den let at bære og opbevare.
 • Op til 2 gange mere støjvenlig end de konkurrerende hurtigopladere, der bruger traditionelle aksialventilatorer (f.eks. dem, der findes i computere) ***.
 • Optimerer opladningen for hvert enkelt batteri afhængigt af batteritype, tilstand og temperatur.
 • Trefarvet LED-lys som angiver opladningsstatussen, tilstanden og advarer, hvis der indsættes engangsbatterier eller dårlige batterier.

Info om Recyko Charge 10 AA 1700mAh batterier

 • Oplades på 10 minutter med Charge 10 ultrahurtige oplader *.
 • Bevarer op til 80% af sin effekt efter 12 måneder.
 • Virker ved ekstreme temperaturer (-20°C til +50°C).
 • 94%+ af hele batteripakken (inklusive æsken) er genanvendelig.

Relevante danske tal

 • Danskerne bruger hvert år omkring 55 millioner batterier i husholdningen. Det estimerer Batteriforeningen, der repræsenterer forhandlere og producenter af batterier. Ifølge Miljøstyrelsen er det kun omkring halvdelen af de batterier, som ender på genbrugsstationen og sendt videre til genanvendelse.
 • En Kantar SIFO-undersøgelse foretaget for GP Batteries viser, at kun 12 pct. af danskerne bruger genopladelige batterier.

Læs mere

Lær mere om den nye Recyko Charge 10 her: 

www.gpbatteries.dk/genopladelige-batterier/recyko-batteriopladere/recyko-charge10/