ROCCAT Studios er stolte af at meddele, at den længe ventede Kone AIMO er tilgængelig i hele verden. Med et slående design og mange funktioner kanaliserer Kone AIMO på triumferende vis arven efter forgængeren. Den originale Kone kom på markedet i 2007, blev født som det første ROCCAT®-produkt og satte nye standarder i branchen med de banebrydende innovationer. Kone forsætter 10 års rige traditioner med ROCCATs signatur-know-how sammen med input fra næsten 30.000 gamere og Kone-fans. Den har forfinet ergonomi med forbedret forskelle på knapper, men det, der gør den til en ener, er de to RGBA-lysindikatorer, der drives af det helt nye intelligente AIMO-belysningssystem plus den responsive og bemærkelsesværdige præcise optiske Owl-Eye-sensor. Kone AIMO rejser i sandhed med lysets hastighed.

Den originale Kone gjorde indtryk som den første mus med belysning i flere farver med de to lysstriber, hvor den nye Kone AIMO fordobler det til fire og tilføjer et lysende musehjul for at bringe fremtiden for belysning til nutiden. Living Light-systemet drives af AIMO og reagerer intuitivt og organisk på brug og leverer banebrydende belysningsscenarier, som er nemme at konfigurere, reaktive og frem for alt flydende, som man får en oplevelse på et helt nyt niveau.

Owl-Eye er den spændende nye optiske sensor fra PixArt, som er modificeret efter ROCCATs® høje og strenge standarder. Den er inspireret af naturen og har en ægte og responsiv følelse, som man straks genkender. Sensoren kan konfigureres med hensyn til den banebrydende DCU (Distance Control Unit), som ROCCAT® har opfundet, hvor dpi kan justeres i trin af 100 dpi, fra 100 to 12000, selvom vi anbefaler et interval på 400-3000 dpi som værende optimalt.

Kone AIMO har en tommelfingerzone med tre knapper, som giver et nyt og endnu højere kontrolniveau. Den omfatter to brede knapper, som kan bruges af alle plus en ergonomisk lavere knap, som er indstillet til Easy-Shift[+]™ som standard. Easy-Shift[+]™ er den verdensberømte duplikatorteknologi, som gør det muligt at tilknytte en sekundær funktion til musens knapper. Den er nem at programmere og giver mulighed for enkle kommandoer og komplekse makroer, hvilket udvider arsenal, så du kan reagere både hurtigt og effektivt i kampens hede.

Kone AIMO besidder et robust og holdbart 4D Titan Wheel, OMRON switches certificerede til 50 millioner klik og et opdateret Swarm software system.

Kone AIMO er nu tilgængelig i førende butikker. Musen kan fås i grå, hvid og sort.