Hvis du er til streaming eller andet hvor du har behov kvalitets lyd så er mikrofoner og andre produkter fra Blue blevet lettere at finde.

 

Fans af Blues ikoniske mikrofoner får nu nemmere adgang til deres favoritprodukter, når de kommer på hylderne i POWER-butikker over hele landet.  På samme tidspunkt udvider Blue deres portefølje, når CDON giver kunderne adgang til et større udvalg af Blues produkter direkte fra lageret i Nordens største online-varehus. Med en vækst på 425 % på det nordiske marked har virksomheden på få år skabt sig et solidt fundament.
Blue, som i 20 år har været den ledende innovatør inden for lydteknologi og skabt nogle af verdens bedste USB-mikrofoner, har oplevet en vækst på 425 % på det nordiske marked siden 2015 – hvor de lancerede deres første produkter i Danmark – til 2016. I dag har forespørgslen på virksomhedens kvalitetsprodukter til studie- og hjemmeoptagelser ført til en udvidelse, så de nu indgår et samarbejde med elektronikgiganten POWER. Samarbejdet er en del af strategien om at nå 40 % vækst i 2018.

-Vi er meget tilfredse med lanceringen af vores fulde sortiment af mikrofoner i POWER. Danmark oplever en vækst i content creators, fra YouTubere og gamere til podcastere og vloggere, og vores komplette produktlinje kan hjælpe både professionelle og amatører med at optage og streame i fantastisk kvalitet. Danskerne har taget godt imod vores “retro-look” produkter, som fx vores populære USB-mikrofoner Yeti og Snowball, siger Brian Arensberg, Vicepræsident for Consumer Sales i Blue, og fortsætter:

– At vi har vores fulde produktlinje hos en forhandler som POWER er essentielt, for at vi kan vokse i markedet og nå ud til vores kunder. POWERs kundeservice, nærvær som forhandler og støtte af forbrugerelektronik-markedet gør dem til den ideelle partner at udvide med. Jeg er meget tilfreds med, at Blue-produkterne er tilgængelige for forbrugere hos et stadigt stigende antal af topforhandlere – også inkluderende Elgiganten, slutter han.

CDON fylder lageret med produkter
Samtidig med produktlanceringen i POWER-butikkerne har Blue også udvidet deres portefølje hos CDON, hvor den komplette linje af mikrofoner nu er tilgængelig – heriblandt de populære USB-mikrofoner Snowball og Snowball iCE, som giver alle muligheden for at starte deres eget hjemmestudie.

– Vi har set en helt exceptionel vækst gennem forhandlere som CDON, og vi er begejstrede over, at vi nu kan tilbyde endnu flere af Blues produkter hos dem. Vi er spændte på at lancere flere nye produkter i første kvartal af 2018, som vi bestemt regner med kommer på hylderne hos både POWER og CDON, siger Brian Arensberg.

Blue produkter tilgængelige i POWER
Med den nye udvidelse vil POWER have følgende mikrofoner og tilbehør til salg: Blackout Spark SL, Yeti, Yeti Pro, Snowball, Snowball iCE, Raspberry, Nessie, Tiki, Pop Filter og Shock Mount.

Blue produkter tilgængelige på CDON
CDON vil have følgende mikrofoner og tilbehør til salg med afsendelse direkte fra lageret: Blackout Spark SL, Yeti, Snowball, Snowball iCE, Raspberry, Pop Filter og Shock Mount.