Igår kom så den store opdatering til GTAV med både nyt indhold til GTA Online og Rockstar Editor. Vi har leget en hel del med sidst nævnte og det har vi fået lavet en lille video med.

Rockstar Editor kan godt være lidt tricky at komme igang med. Der er fantastisk mange muligheder og det kan godt være overvældende til at starte med. Men når man så endelig kan håndtere værktøjerne man har til rådighed, så er det rigtig fedt. Man kan optage gameplay fra singleplayer, multiplayer og i Director Mode. Her kan man manipulere med kameraet, tilføje musik, lyde osv.

Nu har vi nævnt Director Mode og den har vi ikke en video med pt. Men kort går det ud på at man kan selv bestemme tid på dagen, vejr, wanted level, super jump og en masse andet. Sammen med det kan man selv vælge hvilken karakter man vil gøre til hovedperson i sin video. Her kan man vælge imellem godt og vel alle personer fra spillet.

Her kan du se Rockstar Editor i aktion. Det tager sin tid at lave bare en lille video. Men det er rigtig underholdende at lege med.

Nu er det bare en lille test vi har lavet i Michaels hus. Men hele GTAV’s verden er din scene til at lave fantastiske videoer.