Rockstar Games er så småt ved at skifte deres ressourcer og mandskab over til udviklingen af Grand Theft Auto 6. Det er ikke særlig længe siden, at udvikleren kunne bekræfte at GTA 6 i den grad er på vej. Derfor har man nu valgt at gå ned i gear hvad angår andre projekter såsom indhold til Red Dead Online.

I følge et blog indlæg fortæller Rockstar Games at de i de seneste år, har skiftet fokus fra deres andre titler, over til det næste kommende GTA spil. Med tiden vil deres kræfter kun blive brugt på at sætte skub i udviklingen af GTA 6, og derfor vil der ikke komme de helt store indhold ændringer til Red Dead Online. Men med det sagt, betyder det ikke at de efterflader Red Dead Online fuldstændig. Der vil stadig komme events, forbedringer, community spotlights og Telegram missioner med flere. Men det tyder mest af alt på, at spillet går en smule på autopilot.

Deres seneste spil i deres store kriminelle saga, Grand Theft Auto 5, har indtil videre solgt langt over 160 millioner eksemplar af spillet. Med et utal af awards, hæder og et boomende antal seere hvad angår Let’s Play videoer, så har Rockstar Games også noget at leve op til. Er det muligt at genskabe den massive succes som GTA 5 fik? Så må de også lægge alle kræfter i for at sikre at GTA 6 bliver bedre og større.

Indtil videre er det rent gæt hvad GTA 6 kommer til at byde på. Rygterne er mange og svinger lige fra en teaser i år, udgivelse i 2024, finder det sted i Vice City og meget mere. Men når vi omsider får info, så skal vi nok bringer dig det i en fart!

Grand Theft Auto 6 er under udvikling.