Vi er nu ved at have været igennem en del af de gamer headsets som er tilgængelig fra danske EPOS. Vi slutter af med topmodellen EPOS H3PRO Hybrid. Hybrid betyder at du kan tilslutte det på mange forskellige måder. Det kan være helt klassisk med en ledning som EPOS H6PRO eller det kan både anvendes med kabel og/eller Bluetooth som EPOS H3 Hybrid. I topmodellen EPOS H3PRO Hybrid har du desuden aktiv støjreduktion (ANC) samt en dongle med til en PC og PlayStation. Hvis du skal anvende det til trådløs gaming vil jeg anbefale donglen. Det giver meget lidt lag og en mere stabil forbindelse end Bluetooth.

Jeg har taget illustrationen overfor som viser de muligheder du har for at tilslutte H3PRO. Du har også mulighed for at tilslutte via USB hvor headsettet har USB-C. Dejligt og en af mine kæpheste så jeg slipper for mange forskellige kabler. Har du tilsluttet headsettet ned en af de to muligheder for kabel eller via dongle så kan du samtidig have en Bluetooth forbindelse til f.eks. din telefon med Discord. Det er specielt velegnet hvis du f.eks. spiller online på mobil eller switch hvor der ikke er indbygget chat. Lyd kan justeres individuelt på hver kanal.

Det er meget imponerede for et headset der kun vejer 312 gram på den officielle GamersLounge køkkenvægt hvilket er tæt ved specifikationen på 308 gram. Du kan spare 20 gram ved at tage mikrofonbommen af. Bare rolig du kan stadig blive hørt for der er også en indbygget mikrofon hvis du synes det skal være mere diskret. Hele herligheden kan holde dig kørende i omkring 20 timer med ANC aktiveret og omkring 30 timer uden støjreduktion.

Jeg synes den almindelige passive støjreduktion som materialet og kopperne giver fungerer rigtigt godt. ANC er bare lige prikken over i’et hvis du enten spiller mens du er under transport elle bare gerne vil have fuld fokus in-game. Jeg synes ANC fungerer rigtigt godt. Den dæmper effektivt uden at det skaber unødig støj. ANC giver altid en smule hvis støj men det er virkeligt på et minimum i EPOS H3PRO. Kombineret med den meget lave latency (forsinkelse) som findes hvis du anvender kabel eller den medfølgende dongle så bliver det ikke ret meget bedre. Du kan på nedenstående illustration se hvad der er af forskel på de forskellige teknologier. Helt standard Bluetooth er ikke ideelt til gaming. Du har også den klassiske EPOS app til at indstille når du anvender det med kabel eller dongle. Så kan du justere lydbilleder så det passer til dig.

Komforten og byggekvaliteten er jeg stadig begejstret for. Kopperne er lavet af kombinationen af blød mircofiber mod hovedet og kunstlæder hvor er skal lydisoleres. Formen følger ørets facon og kopper er dobbelthængslet så de altid finder en god pasform uden at klemme. Der er som på de andre EPOS headset vi har anmeldt en stålbøjle så det kan holde til dagligt brug. Knapperne til at tænde og slukke er lette af finde og selv omskifteren til ANC sidde let tilgængelig uden at du kommer til skifte ved et uheld. Volumenknappen er indbygget i den højre kop og det er bare et design som jeg synes er minimalistisk smart. Det at mikrofonen kan tages af og en dækplade sættes i stedet er med til at cementerer dette som et gennemført headset ikke både på den tekniske men også på design.

EPOS H3PRO Hybrid er et af de bedste gamer headset på markedet. Det er i alle henseender hybrid og kan anvendes til flere formål. Den eneste anke er vel egentlig prisen som matcher tilsvarende produkter. EPOS leverer med H3PRO Hybrid et headset til dig som kræver det bedste.

Tak til EPOS og ThinkPR for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRockstar Games skifter fokus til Grand Theft Auto 6
Næste indlægDiablo Immortal – Anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
epos-h3pro-hybrid-anmeldelseEPOS leverer med H3PRO Hybrid et headset til dig som kræver det bedste.