Nu er det tid til at tage en lille sviptur til Rogue Islands. Vi ser nærmere på spillet som netop er landet på PC.

Da spillet blev annonceret sidste år, så var der selvfølgelig en del der lige skulle minde os alle sammen om, at spillet jo lignede Minecraft. Men det er jo også korrekt, for spillet bruger samme grafik type som Minecraft, men så stopper den der.

Rogue Islands er nemlig et spil som grafisk ligner Minecraft, men måden man spiller på minder en smule om en blanding af ”Harry Potter møder ARK: Survival Evolved”. Og taler vi sværhedsgrad, så minder spillet om alt fra Pixeline til Dark Souls 3!

Så om du er en helt ny gamer eller rutineret gamer, så er der en sværhedsgrad der passer dig i spillet. Man skal i hvert fald ikke holde sig tilbage hvis man savner et udfordrende spil.

Historien i spillet er så kliche som den kan være. Man tager en smuttur til et ørige, for at redde verdenen for de monstre som har invaderet øerne. Det lyder måske tyndbenet, men udvikleren bag spillet har i sinde at skabe et spil der er simpelt og lige til at gå til, hvilket også afspejles i historien.

Når man er draget til øerne, så får man små opgaver der skal løses. Det er tit og ofte ganske enkelte opgaver der skal løses, men det er ikke så let som det lyder. For selvom man kører på den nemme sværhedsgrad, så har spillet en del udfordringer i baghånden.

Spillet er som sagt lige til at gå i gang med, men de monstre man møder kan til tider godt være lidt smarte. Og en andet ”problem” kan være at finde vej. Kortene er ikke vildt store, men alligevel, så er de godt detaljeret, hvilket resulterer i man kan gå forkert og lige i fjendens fælder.

Det skal dertil lige siges, at hvis du er så uheldig at dø, så er løbet kørt. Man starter nemlig forfra i banen hvis du dør, og skal derved også løse opgaven igen, hvilket giver spillet ekstra god levetid.

For at overleve skal man samle ressourcer i spillet, hvilket vi kender fra så mange spil. I starten syntes man ikke det er så vigtigt, men man lærer det på den hårde måde, for samler du ikke mad for eksempel, så kradser du af!

Man kan også bruge de samlede ressourcer til at opgradere sit våben eller lave et helt nyt. Man har ikke brug for dette i starten, men der går ikke længe før den lille Harry Potter tryllestav man har bliver ubrugelig. Så opgrader jeres våben, og gør I det korrekt, så kan I komme langt.

Rogue Islands er meget mere end det giver sig ud for. Det har en masse levetid i sig og er meget underholdende.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægVind Baywatch filmen
Næste indlægSe det første Spintires : Mudrunner gameplay
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
rogue-islands-anmeldelseRogue Islands er meget mere end det giver sig ud for. Det har en masse levetid i sig og er meget underholdende.