Vi kan med stor glæde fortælle jer, at Rollercoaster Tycoon World kører hjem i stuerne til os, allerede i år.

Det er nemlig netop blevet annonceret, hvornår vi får Rollercoaster Tycoon World udgivet.

Vi kan som en lille bonus information fortælle jer, at hvis i forud bestiller spillet, så vil i kunne deltage i 2 beta weekender her i Oktober måned.

Rollercoaster Tycoon World udgives til PC den 12. december i år.

Forrige indlægFallout 4 DLC vil ikke være tids eksklusiv
Næste indlægBounty Train anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)