Noget af det bedste ved denne sæsons udgave af Call of Duty altså Ghosts, er mængden af tilpasninger du kan lave. Det er ikke bare våben, denne gang kan du også vælge individuel udseende inklusive køn, af din figur. Infinity Ward, som er min favorit CoD udvikler, har også gjort sig umage for at du kan finde lige den baggrund og det patch der passer enten dit humør, spillestil eller på anden måde personlige udtryk.

clueless 01Der er alle mulige patches og hver er parret med en one-liner der står på dit rang bånd. Det er det som bl.a. vises under kill cams og når du får squad point og andet. Min favorit findes nederst under Weapon Patches og er Clueless illustreret med hunden der har old school 3D briller. Den har følgeskab af one lineren ”I have no idea what I’m doing” (Jeg har igen idé om hvad jeg gør). Så den ville jeg gerne låse op for.

Det første der skal ske er at få Clueless til at fremgå på listen med Operations. Det er kun de Operations der står på listen som du kan optjene. Hvis den ikke findes så skal du forsøge at få den frem ved at benytte ”Get New Operations”. Det koster et Squad point hver gang og det er lidt som at slå en 6’er i yatzy. De er der aldrig når du skal bruge dem. Nå men til sidst skal det nok lykkes. Du kan se at måden at få den på er ved at dræbe 200 fjender med akimbo .44 Magnum med AGOC sigte.

clueless 04Det må siges at være det mest tåbelige kombination der findes. Akimbo, at have ens våben i hver hånd, gør at du ikke kan sigte så AGOC’s er totalt uanvendelige. Samtidig har .44 mag en af de dårligste hip fire, skud fra hoften, stats i hele spillet. Det ses også på skudbilledet på containeren der nærmest er på klodshold. Nå men nu er det så bare om at skyde 200 indtil du har låst op for patchet. Jeg vil anbefale noget Hardcore så du kun skal have én træffer ud af de 12 du har i tromlerne.

clueless 03Efter nogle timers grinding så har du pludseligt nået 200 og så er det bare om at få patchet sat på alle de figurer du ønsker. Den låses op for alle dine figurer så det står dig frit for at bruge den som dit personlige motto. Så er det ellers bare om at finde din favorit kombinationen frem igen og kommer i gang med at spille for alvor. Det giver muligt for at lege med nye kill straks som f.eks. Heli Sniper som ikke nødvendigvis giver rigtigt mange kills, men som er sjov og det bortleder opmærksomheden fra dine hold kammerater så de kan skyde nogle flere.

clueless 02På et tidspunkt skal det nok lykkes at få et kill cam og så kan du sætte dig tilbage og nyde dit ny fundne patch og medfølgende one liner sammen med et bredt smil. Møder du en klaphat der render rundt med .44 Magnum akimbo med AGOC så ved du det er én der er i gang med at få Clueless. God fornøjelse.