Hvis man ser meget frem til at Saints Row udkommer den 23 August, så kan man allerede nu få en lille smagsprøve af spillet. For lige nu kan du hente Saints Row Boss Factory, som lader dig lave din helt egen boss med tonsvis af tilpasningsmuligheder. Saints Row har altid været kendt for humor, så man kan virkelig lave alt muligt.

Volition som står bag Saints Row serien har valgt at starte på en frisk, og det betyder nye ansigter, ny historie og ny by. I et forsøg på at gå tilbage til kernen af hvad der gjorde Saints Row speciel, har man valgt at gå i en helt anden retning. Selvom modtagelsen ved de seneste trailers har været middel-varme, så har fans uden tvivl set frem til spillets character creator.

Det er så den del, du kan prøve kræfter med allerede nu. Den hedder Saints Row Boss Factory, og du kan downloade den helt gratis på PC via Epic Store, Xbox og PlayStation. Her kan du lege med alt lige fra ansigt, kropsbygning, specielle kendetegn, tøjstil og meget mere. Godt og vel alt kan tilpasses.

Når spillet udkommer til August, vil du kunne få endnu mere at designe din boss med, og ydermere overføre din karakter over til spillet. Derudover kan du browse hvad andre spillere har kreeret og downloade dem så du kan lave dem til din egen. Der er allerede massevis af forskellige sjove designs tilgængelig fra andre brugere.

Saints Row udkommer d. 23 August på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.