Sidste år udkom det længe ventede reboot af Saints Row og siden da, er der sket så meget. Men nu har vi endelig fået et helt nyt DLC roadmap for alt der udkommer til spillet i den nærmeste fremtid. Noget af det indhold som spillet får, er en crossover med det kommende zombie-slasher spil Dead Island 2.

Saints Row udkom i August måned 2022. Spillet blev modtaget en smule lunkent, og det var ikke helt hvad fans af serien havde håbet på. Udover lidt dårlige karaktere, og kedelig dialog, var den verden som Volition og Deep Silver havde skabt, ikke alles kop te. Selv på Metacritic, har spillets anmeldelser ikke meget tilovers for spillet. Men nogle stille måneder, er det måske ved at vende?

Det er bestemt en overraskelse at se Volition stadig vil holde Saints Row hjulene i gang her 6 måneder senere, med annonceringen af et helt nyt DLC roadmap for spillet. Vi kan forvente nyt indhold til spillet, både gratis og for dem som ejer spillets Expansion Pass.

Udover en håndfuld gratis distrikt udvidelser, kosmetisk indhold og forbedringer, kommer der også hele 3 nye udvidelser til spillets historie, missioner og gameplay forbedringer. Både The Heist and the Hazardous og Expansion 3, kommer til at byde på helt nye missioner og udvidelser til spillets historie. Doc Ketchum’s Murder Circus byder på en helt ny “Solo Mode”, og hvad det indebære det må tiden vise.

Om noget nyt DLC indhold, både gratis og via Expansion Pass, kan puste nyt liv i Saints Row, det bliver spændende at holde øje med. Vi håber i den grad, at det kan give spillet lidt mere liv og vi er uden tvivl klar til at hoppe ind i den fjollede verden igen, så snart nyt indhold rammer spillet.