Der er nu under 2 uger til at vi får en ny omgang humoristisk kaos, når Saints Row bliver sluppet løs. I seriens reboot, bliver du til den nye Boss der skal opbygge en helt ny Saints bande i byen Santo Ileso. Mange ser helt sikkert frem til en ny omgang Saints Row, specielt efter de seneste spil i serien, som virkelig blev ekstrem fjollede med superkræfter, aliens osv. Nu får vi en mere grounded oplevelse, og det kan tydelig ses i den seneste Overview trailer, som sætter spotlys på Saints Row historie og gameplay features.

Så nu da der ikke er længe til udgivelsen, så har Deep Silver og Volition udgivet en overview trailer, som går i dybden med godt og vel alt i Saints Row. Udover selve at gå i dybden med selve historien, så kommer du også lidt tættere på de forskellige bander der hærger i Santo Ileso såsom Panteros, Marshalls og Idols. Noget af det som også har gjort Saints Row spillene sjove, er muligheden for at skabe din egen karakter og også tilpasninger af køretøjer mm. I Saints Row bliver der virkelig gået i flæsket på de mange muligheder du har for at skabe din helt egen Boss, og det kan prøves allerede nu med Boss Factory. I traileren får vi også en lille forsmag på både spillets action og co-op funktionaliteter.

Én af de features der bliver berørt i overview traileren, er Criminal Ventures. Denne gameplay feature er noget af det, der skiller det nye Saints Row spil ud fra de tidligere spil i serien. Her er en række aktiviteter, som gør dig i stand til at opbygge dit kriminelle imperium, som har direkte indflydelse på Santo Ilesos gader. Alt dette er med til at skabe et stærkt fodfæste i byen og blive bossen over dem alle.

Saints Row udkommer d. 23 August på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.