I dag har anden sæson af gaming-talkshowet ’Alle Gamer’ premiere. Her inviterer værten Sara Frost en række kendte personer ind i sit hjem – og i den virtuelle verden. Gæsterne tæller blandt andre skuespiller Bodil Jørgensen, Hella Joof samt manden bag radiofænomenet Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, Frederik Cilius.
For et år siden vinkede Sara Frost farvel til de faste rammer som vært på DR, startede produktionsvirksomhed og lancerede gaming-talkshowet Alle Gamer på YouTube. Anden sæson har premiere i dag den 28. september, og som noget nyt skal gæsterne denne gang prøve kræfter med virtual reality, når de skal spille med headsettet PlayStation VR.

Første gæst i den nye sæson af Alle Gamer er radiovært Frederik Cilius, der er bedre kendt som Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Radio 24Syv. Derudover får Sara Frost besøg af bl.a. filminstruktøren Hella Joof og skuespilleren Bodil Jørgensen.

”Da man var lille, fik man at vide, at man ikke måtte sidde for tæt på skærmen. Nu monterer vi den direkte på hovedet – og det bliver ikke bedre end dét. Jeg kan ikke vente med at dele oplevelsen med nogle af de bedste personer, jeg kan komme i tanker om at få besøg af,” siger Sara Frost.

Alle Gamer er blevet til som et resultat af Sara Frosts interesse for gaming, der går helt tilbage til barndommen. Rammerne for hendes talkshow er uformelle, og længden er ikke bestemt før hun klipper programmerne.

“Jeg har haft den her tanke længe om at udkomme på nettet og selv producere programmerne. Med YouTube er det ikke nødvendigt med et fast format som i fjernsynet, hvor man skal nå forbi fem punkter på et fastlagt antal minutter. Udgangspunktet er godt selskab, og her er der ikke noget, man skal nå,” siger Sara Frost.

Konceptet ramte plet hos danskerne sidste år, hvor de bl.a. kunne opleve Nik & Jay tale om ”cornrows”, mens de spillede Assassin’s Creed, og Adam Holm fortælle om konsolspil som en betydningsfuld kultur under spillet Batman: Arkham Knight.

Alle Gamer sæson 2 kan ses fra i dag, onsdag den 28. september, på YouTube og Facebook, hvor første gæst Frederik Cilius ifører sig PlayStations VR-briller. Alle Gamer sæson 2 udkommer hver onsdag og indeholder i alt seks afsnit.