Scott Pilgrim vs The World: The Game – Complete Edition er lige landet. Så nu gør vi os klar til retro grafik og lyd. Vi har haft fingrene i Xbox One versionen på en Series S.

Vi plejer at være glade for at skrue tiden tilbage, så det gør vi også her. Vi skal en tur tilbage til 2010 hvor Scott Pilgrim vs The World: The Game så dagens lys første gang. Nu er spillet genudgivet med alt det gode fra dengang. Det betyder 2 lækre DLC som ikke skal købes ekstra.

Der er lavet mange af de såkaldte sidescroll beat em up spil. Den serie vi kender mest er nok Streets of Rage som netop har haft en ny udgivelse. Og når man spiller Scott Pilgrim vs The World: The Game – Complete Edition, så er man ikke i tvivl om hvor inspirationen kommer fra.

Men selvom man er inspireret af andre titler kan man godt finde på. Og det må man sige at man har gjort med Scott Pilgrim. For man finder hurtigt ud af det ikke er et spil som andre.

Man starter ud med et valg hvor du kan vælge imellem 6 ”helte”. Og til at starte med virker man meget svag. Men det er der en grund til. For når du render og tæsker alle de onde magter, så tjener du penge. De penge kan bruges til at opgradere din helt, så du virkelig føler du kan noget.

Konceptet er ikke nyt (men er jo også et spil fra 2010 skal man lige huske). Og man må sige at det fungerer med det samme. Der er ikke noget at komme efter der. Andet end det er en skøn måde at blive stærkere på.

Når man spiller, så er der også noget der er ret fedt fundet på. Man bliver når man samler XP bedre til at spille. Man lærer nemlig løbende nye triks der kan udføres. Man får selvfølgelig også vist dem.

Et spil i 2021 udgives jo ikke uden Co-Op hvis det skriger efter det Og det har Scott Pilgrim vs The World: The Game – Complete Edition selvfølgelig. Der er mulighed både for offline og online Co-Op.

Favoritten med dette spil er dog af en eller anden grund bare at nyde spillet alene. Jeg tror det er måden man føler sig stærkere på, ved at tæske den ene horde af modstandere efter den anden.

Som I kan se, så er spillet ret retro inspireret. Du kan jo nærmest tælle pixels i spillet. Men dette er sådan set kun noget der forstærker ens retrosus hvilket jeg tror der er meningen. Både lyd og grafik fører jo en tilbage til de gode gamle 16bits dage.

En klassiker er vendt tilbage! Scott Pilgrim vs The World: The Game – Complete Edition er et sjovt spil som er en hyldest til de gode gamle 2D dage. Var du vild med det den gang vil du elske det nu.

Du skal ikke være bange for at løbe tør for gameplay den næste tid. For med Scott Pilgrim vs The World: The Game – Complete Edition, så er du underholdt i mange timer. Banerne er lange og meget underholdende.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægStor opdatering til Deep Rock Galactic
Næste indlægNETGEAR lancerer Nighthawk RAXE500 Tri-band-route
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)