NETGEAR, den førende producent af prisvindende og avancerede netværksprodukter til både hjemmet og kontoret, lancerer den nye Nighthawk RAXE500 Tri-band WiFi Router, den første WiFi 6E-router på markedet til menigmand. Den nye Nighthawk-router blev annonceret ved dette års virtuelle CES 2021-messe, og WiFi-routeren byder på WiFi-hastigheder på op imod 10.8Gbps via det nye 6GHz-bånd – helt uden forstyrrelser og overbelastning, som vi ellers begynder at se på 2.4GHz og 5GHz-båndene.”Spredningen af ​​Wi-Fi i løbet af de sidste par årtier fyldte først 2.4 GHz-båndet og derefter til sidst 5 GHz-båndet med Wi-Fi 4, 5 og 6. Nu åbnes der for 6 GHz-båndet, hvilket med Wi-Fi 6E-netværk giver enheder, som kan understøtte standarden, mulighed for at bruge store kanaler selv i tætte og overbelastede områder med højere gennemsnitlige datahastigheder og lavere latenstid,” siger Phil Solis, forskningsdirektør hos IDC.

Nighthawk RAXE500 Tri-band WiFi Router er designet til at give den bedste WiFi-hastighed samtidig med at håndtere et stort antal enheder uden latency-problemer, og den seneste WPA3-protokol holder dit netværk beskyttet. WiFi 6E er kraftfuldt nok til at klare bade virtuel videoundervisning, imens der streames 4K/8K-video, uden at der sker problemer eller udfald – uanset hvor mange tilsluttede enheder der måtte være. 

”Vores mission hos NETGEAR er at levere produkter med avancerede teknologier, der gør det muligt for folk at arbejde, blive undervist, streame og game mere effektivt i en stadig mere sammenhængende verden. Vi er glade for at blive anerkendt af Consumer Technology Association for vores engagement i denne mission med introduktionen af ​​branchens første WiFi 6E-router til alle formål. Nighthawk RAXE500 Tri-band WiFi Router vil udnytte den tilgængelige båndbredde fra den nye 6GHz-kanal og levere en forbedring i både hastighed og kapacitet, der aldrig har været oplevet indtil dette øjeblik,” siger Pål Vatneberg, nordisk chef for NETGEAR.

Tekniske specifikationer

  • Nyt 6GHz-bånd – op imod 200 procent mere tilgængeligt spektrum end dual-band (5GHz og 2.4GHz) WiFi alene.
  • Ultra-lav forsinkelse (latency) – meget få enheder på det nye 6GHz-bånd betyder mindre forsinkelse (latency) for gamere og realtids-trafik.
    • Flere High-bandwidth-WiFi-kanaler – lynhurtigt internet og færre forstyrrelser med tre gange flere 160MHz WiFi-kanaler.
  • 12-streams Tri-band WiFi – fire streams af 6GHz, fire streams af 5GHz og fire streams af 2.4GHz giver mere tilgængelig båndbredde og mindre netværksmæssig forstoppelse for alle enheder på WiFi-netværket.
  • Multi-Gig Ethernet Port 2.5G – 2,5 gange hurtigere kablet overførsel end den typiske Gigabit-port, som kan bruges både til LAN og Internet-tilslutning.
  • 5 Gigabit Ethernet-porte – tilslut flere kablede enheder for hurtigere filoverførsel og uafbrudt tilslutning.
  • Optimerede antenner – påsæt antennerne og så er du i gang. Nighthawk RAXE500-antennerne er optimerede fra fabrikken for at give dig den bedste WiFi-oplevelse.
  • NETGEAR Armor Cybersecurity til dit hjem –– Avanceret netværksbaseret cybersikkerhed for alle dine enheder. Læs mere på netgear.com/armor.
  • Automatiske firmware-opdateringer – de seneste sikkerhedsopdateringer sker automatisk, uden at du bliver forstyrret.

Pris og tilgængelighed

NETGEAR Nighthawk RAXE500 Tri-band WiFi router kommer til salg i butikkerne i løbet af 2021. Vejledende pris oplyses senere.