NETGEAR, den førende producent af netværksprodukter til alle størrelser virksomheder, annoncerer på dette års virtuelle CES-messe WAX214 og WAX218 – to nye loft- og vægmonterede access points, som både er lette at installere, kraftfulde og prisvenlige. Med en kombination af kraftfuld hardware og en høj dækningsgrad er det et perfekt produkt til små og mellemstore virksomheder – eller hjemmekontorer – som ønsker at helgardere sig med fremtidens WiFi.

WAX214 og WAX218 fjerner dækningshuller og overbelastede netværk, men uden at det kræver massive investeringer for virksomheden. Samtidig hjælper det mindre virksomheder med at opretholde et højt sikkerhedsniveau, uden at det går ud over brugeroplevelsen.

Blandt andet kan du med WAX214 og WAX218 oprette flere undernetværk med separate dedikerede WiFi-netværksnavne (SSID), hvilket hjælper både små virksomheder med at have netværk til både virksomheden og kunder, eller så hjemmekontoret kan have opdelt privat- og virksomheds-WiFi. Alt sammen beskyttet via WPA3-godkendelse og kryptering samt understøttelse af DHCP NAT.”Den nye WAX214, WAX218 og resten af NETGEARs Business Essentials-serie af produkter gør det muligt for små virksomheder og arbejdende fagfolk at implementere meget driftssikre, kraftfulde og ekstremt sikre WiFi-netværk, der samtidig er lette at administrere, i deres arbejds- og hjemmemiljø – og til en yderst favorabel pris,” siger Pål Vatneberg, nordisk chef for NETGEAR.

WiFi 6-standarden fungerer både via 2,4GHz og 5GHz og er dermed fremtidssikker med alle kommende enheder. Samtidig er de to nye access points bagudkompatible med alle WiFi 5-enheder.

God ydeevne og let at installere
WAX214 og WAX218 understøtter WiFi 6 og giver dermed vilde hastigheder (op imod 3,6 Gbps-hastigheder på WAX218) på både 2.4GHz og 5GHz-båndene. WAX218 er desuden udstyret med en 2.5 Gbps Ethernet-port.

Begge nye access points er lette at installere på vægge og lofter eller på en hylde, og den intuitive, webbaserede brugerflade gør det let at opsætte og vedligeholde. Begge enheder kan desuden få strøm via Ethernet-porten (PoE) og dermed gøre kabelhåndtering lettere. Ligeledes kommer begge access points med tre års garanti og 90 dages telefon- og chatsupport – skulle du få brug for hjælp under installation.

Pris og tilgængelighed

WAX214 WiFi 6 Access Point og WAX218 WiFi 6 Access Point er nu tilgængelige i Norden til vejledende priser på henholdsvis 999 og 1690 kroner.