IO Interactives beslutning om alene at udgive PC udgaven af HITMAN 3 til Epic Games Store efterlader fans i store problemer. HITMAN er tidligere udkommet til Steam og med udgivelsen af HITMAN 3 skulle det være muligt at samle hele trilogien i ét spil. Det bliver så umuligt uden at købe HITMAN 1 og 2 igen på grund af IO Interactives beslutning om kun at udgive HITMAN 3 på Epic Games Store. Epic Games Store propaganderer for at være et bedre alternativ for spillere end Steam, til trods for at spil koster det samme og Epic Games Store ikke når Steam til sokkeholderne. Så selvom Epic Games Store forsøger sig som den hippe dreng i klassen så bliver den kinesiske kapital mest brugt til at købe brugere og udviklere uden at give et bedre produkt. Det er også tilfældet denne gang.

Så hvor det på konsol bliver en integreret oplevelse så bliver det et mareridt for PC spillerne. For det første så kan du slet ikke få HITMAN 2 på EGS. Selvom du har købt HITMAN 1 så skal du købe HITMAN 3 inden for de første 10 dage for udgivelsen for at få 1’eren gratis på EGS. 2’eren er slet ikke ude på EGS så her SKAL du købe HITMAN 2 igen. Hvis du gør det inden for de første 14 dage får du 80% rabat. Desværre er der ikke oplyst hvad prisen er. Så mit gæt er at det kun er de mest hard core fans som kommer til at nyde godt af det. All casual spillerne som kommer senere eller venter på et godt tilbud i stedet for EGS optrækkeri priser for en dårligere service kan lige så godt vente til det kommer på Steam.

Så hvis du ikke køber HITMAN 3 inden for de første 14 dage kommer det til at koste kassen af får de to tidligere versioner. Redaktionens gæt er at udgivelsen på EGS kommer til at give en væsentligt færre antal spillere på PC platformen.

Du kan læse IO Interactives meget komplicerede forklaring her: https://www.ioi.dk/hitman-3-pre-launch-guide/ Noget som kunne have været undgået hvis IO Interactive havde valgt at udgive på flere at de butikker på findes til PC. Eller bare op Steam.

Du kan selv deltage i diskussionen op Reddit: https://www.reddit.com/r/HiTMAN/comments/kxxjhv/steam_users_have_to_repurchase_content_they/