Vi har igen været en tur i hjemmebiografen denne gang med Scouts Guide to the Zombie Apocalypse der er udgivet i 2015 og ude nu på BluRay fra Fox. Den er opført som en gyserkomedie og jeg synes det er fair at tilføje ungdomsfilm i stil med Varme Drenge (Porky’s) hvis nogen kan huske helt tilbage til 1982. Der ikke noget som 3 teenagere der måske synes at det at være spejder ikke er verdens bedste scoretrick. Så er det jo heldigt at der i den lille amerikanske soveby starter et zombie udbrud med oprindelse i et laboratorium.

scouts-guide-zombie 01

Vi følger de tre teenagere Ben (Tye Sheridan), Carter (Logan Miller) og Augie (Joey Morgan) i deres kamp for først at opdage at hele deres verden er faldet sammen og så efterfølgende forsøge at undslippe de sultne horder af zombier. Det er ikke nogen let opgave for det som skulle have været en lejrer tur hvor hormonbomben Carter havde tænke sig at tage Ben med til fest med 3G’erne. Som altid kræver optakten til en fest at der skal hentes øl og i USA hvor du skal være 21 for at købe en øl er det en sport for unge at få fingrene i en sixpack.

SCOUTS VS. ZOMBIES

Det er ikke klarsyn der præger teenagere og den lokale drukkenbolt er ikke det rigtige valg til opgaven. Redningen kommer i form at cocktailservitricen Denise Russo i skikkelse af den veldrejede Sarah Dumont. De tre, måske fire, udgør vores lille patrulje der sammen skal gøre hvad de kan for at overleve. Det går først for alvor op for drengene at der noget galt da de sniger sig ind på den lokale stripklub.

Det er 1 time og 33 minutter i selskab med masser af splatter effekter og grin der ofte tager udgangspunkt i ungdomsfilm. Jeg har stadig ondt af den stakkel spejderfører Rogers spillet af David Koechner. Selv med den store kærlighed til Dolly Parton, så har han fortjent en bedre skæbne. Selv under rulleteksterne får han ikke fred. Scouts Guide to the Zombie Apocalypse leverer nøjagtigt det den giver indtryk af. Let fordøjelig underholdning med nogle gode grin og gys.

 

Som unyttig paratviden så findes der et gratis spil til både Android og iOS hvor du kan dræbe zombier. Der er links nedenfor.

store-play store-ios