Der er nu under en måned til Pokkén Tournament DX udgives til Nintendo Switch. Og nu skyder vi weekenden igang med 2 nye trailere til spillet.

Den første trailer (som er i toppen af nyheden), er en trailer der viser os hvad der er af nye ting i spillet. Den anden trailer får I lige her, og det er en som giver os en masse information om hvad vi burde vide om spillet:

Som I jo nok ved, er det en fornyet version af det Pokkén Tournament der kom til Wii U. Vi kender denne metode med Mario Kart 8 Deluxe, så mon ikke de slipper lige så godt fra det den gang her også.

Hvis I vil prøve kræfter med spillet, kan I allerede downloade en demo af spillet på Nintendo´s eShop.

Pokkén Tournament DX udgives den 22. September på Nintendo Switch.

Forrige indlægMasterMice fra Cooler Master
Næste indlægSecret of Mana annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)