Ja de hedder faktisk MasterMouse 520 og 530 men der er jo to.

Cooler Master tilføjer nu to nye gaming-mus til deres eksisterende og brede portfolio: MM520 og MM530. Sidstnævnte er specielt designet til gamere, der bruger håndfladegreb, mens MM520 er til dem, der foretrækker klogreb.
Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, lancerer nu to nye mus, der henvender sig til gamere med forskellige greb-typer; MasterMouse MM520 er udviklet til gamere, der bruger klogreb, mens MasterMouse MM530 henvender sig til gamere, der foretrækker håndfladegreb. Cooler Masters portfolio indeholder allerede en række tohåndsmus, og med tilføjelsen af MM520 og MM530 – der desuden er to ud af fire nye produkter, som kommer med virksomhedens nye opdaterede logo – bliver det muligt for gamere at vælge mus ud fra deres foretrukne greb.
– Vi har skabt to nye mus til gamere, der leder efter en komfortabel højrehåndsmus. Den ene er særligt designet til håndfladegreb, den anden til klogreb. Musene har desuden masser af kvalitetsfunktioner, der skal bidrage til at optimere spiloplevelsen, siger Bram Rongen, Peripheral Product Marketing Manager hos Cooler Master.
Vælg mus ud fra dit greb 

Gaming-musen MasterMouse MM530 er værdig arvtager til CM Storm Mizar og Alcor. Musen er blevet opgraderet på en række punkter, så den i endnu højere grad henvender sig til seriøse gamere. Musen har et elegant, ergonomisk design, og dens form og sidegreb – inspireret af den meget vellidte form på Microsoft Intelli – gør den ideel til gamere, der foretrækker håndfladegreb. MM530 er skræddersyet til hurtigere at eksekvere handlinger i FPS-spil (First Person Shooter), og det forstærkede sidegreb i gummi samt en “hvileplads” til ringfingeren sikrer langvarig komfort, selv i de mest intensive FPS-kampe.

 

Den anden nye mus, MasterMouse MM520, er arvtager til gaming-musen Spawn, men skiller sig ud fra forgængeren ved en lidt længere form. Det gør musen ideel til gamere, der foretrækker klogreb. MM520 er skræddersyet til hurtigere at kunne udføre handlinger i både FPS-spil, MOBA-spil (Multiplayer Online Battles Arenas og RTS-spil (Real-Time-Strategy).

Funktionelt indhold 
Også på hardwarefronten har de nye mus en række features, der matcher designet. Begge modeller er udstyret med en Pixart 3360-sensor med 12000 DPI, der overfører musens bevægelser til skærmen med 1:1-nøjagtighed uden forsinkelser. De nye mus har desuden mulighed for såkaldte “on-the-fly “-justeringer af DPI’en og benytter Omron-switches, der kan holde til 20 millioner klik.
Begge mus er belagt med PBT-plast i siderne samt på højre og venstre museknap, hvilket giver en bedre holdbarhed og forebygger de grimme pletter, der ofte opstår på mus lavet af ASB-plast. Som “ægte” gaming-mus anno 2017 kommer både MM530 og MM520 naturligvis med RGB-belysning. Begge mus er udstyret med 3-Zone RGB-belysning, som kan tilpasses gamerens øvrige spilsystem og -tilbehør, og kommer desuden med en software, der gør det muligt at justere og tilpasse bl.a. knapfunktioner og makroordrer til ens individuelle behov. Indstillingerne lagres på den interne hukommelse, så gamere nemt kan tage musen med på farten.
Pris og tilgængelighed
MasterMouse MM530 og MasterMouse MM520 kan købes hos udvalgte forhandlere i butikker og online fra august til en vejledende pris på EUR 49.99 (lokale priser er endnu ikke oplyst).