Nogle gange kommer Indie-udviklere på nogle fuldstændig tossede idéer. Last Man Sitting giver dig udfordringen i at være den sidste der sidder i en kontorstol. Det lyder måske nemt, men her tager du alvorlig fejl.

En runde i Last Man Sitting kan se således ud. Man starter ud med en masse deltagere i kontorstole, alle har våben lige fra shotguns til bazookas og så bliver det straks meget hektisk – ikke mindst hyllende morsomt. Måden man styre på, er ved at bruge det momentum og rekyl der kommer af at skyde dine våben.

Der vil være to forskellige game modes at vælge imellem. Team Deathmatch er som du kender det fra de fleste multiplayer spil. Battle Royale er meget det samme som Player Unknown Battlegrounds, men selvfølgelig noget mindre i skala.

Indtil videre har Last Man Sitting ikke en udgivelsesdato. Men her tidlig i 2018 skulle spillet få sig en alpha test på PC hvor der bla. vil være 4-spiller co-op, online multiplayer, en level editor og unikke kontorstole med forskellige egenskaber.

Last Man Sitting ser ud til at blive en brag af en fest på PC, når den engang udkommer. Vi håber der ikke går så længe.