Tilbage i april måned kunne vi med stor glæde annoncerer en The Witcher TV Serie.

Nu kan vi endelig vise jer den første teaser trailer til serien. Selvom vi skriver teaser, skal man ikke lade sig snyde. For det er nærmest en rigtig trailer vi har fat i her.

The Witcher serien får premiere på Netflix en gang i slutningen af 2019.

Forrige indlægSådan bliver Stadia Pro
Næste indlægNight Call – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)