Skyforge har været ude i et godt stykke til på flere platforme. Men nu er tiden kommet til Nintendo Switch.

MMO spil er der ikke for mange af til Nintendo Switch. Men nu lander der snart et nyt et af slagsen. Vi kan vise over 5 minutters gameplay af Switch versionen:

Skyforge er et Free 2 Play spil, så det satser vi også på det er når det lander på Nintendo Switch den 4. februar.

Forrige indlæg2 nye Olija trailere
Næste indlægMSI GE66 Raider anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)