Vi kan med stor glæde, melde ud at Senran Kagura 2: Deep Crimson til Nintendo 3DS, har fået en udgivelses dato.

Vi har kendt til spillet siden marts, hvor spillet blev annonceret, så nu kan vi glæde os over, at spillet snart udgives.

Der er i samme omgang frigivet en trailer, som der er et kig værd, specielt hvis man er til storbarmede piger med små nederdele.

Senran Kagura 2: Deep Crimson udgives den 27. August til Nintendo 3DS.

Forrige indlægStem på spil til Instant Game Collection
Næste indlægHue annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)