Så er der lidt fra godteposen til alle jer Final Fantasy fans med en Nintendo 3DS.

Square Enix har netop annonceret et nyt Final Fantasy spil, som vil komme til denne håndholdte Nintendo.

Byd stort velkommen til Final Fantasy Explorers, som udgives til næste år til Nintendo 3DS.

Hvis du nu sidder og tænker, “jamen det har jeg da hørt om, har jeg ikke?”, så kan vi hermed svarer, “Jo det har du nemlig”, for Final Fantasy Explorers har er nemlig allerede ude i Japan, og det har det været siden december 2014, men nu kan vi endelig nyde det her i Europa også snart.

Nyd annoncerings traileren i toppen af nyheden her, for det lader til der er meget at glæde sig til hvis man er Final Fantasy fan.

Hvis du vil prøve spillet an, inden du køber det vil dette også være muligt, for der kommer nemlig en spilbar demo af Final Fantasy Explorers på udgivelses dagen.

Final Fantasy Explorers udgives til Nintendo 3DS den 29. Januar 2016, og er vi så heldige som de er i Japan, så vil der også følge en download kode med den fysiske udgave til Final Fantasy 1 på Nintendo´s E-shop, men gør der ikke det, vil vi kunne købe det en måned efter udgivelsen af Final Fantasy Explorer.

Forrige indlægStem på spil til Instant Game Collection
Næste indlægHue annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)